KatarinaKatarina Build Guide: AP OP Katarina :)

29%
Készítette Synerellah, Frissítve: 2013-12-16

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő itemek
Kezdő itemként egy kis abilityt meg életpotit szoktam venni, hogy legyen valami támadásom, és persze sérülés esetén healelni tudjam magam. A ward nagyon jól jön ss illetve a jungelezők esetén.
Első hazamentel
Első hazamentelnél célszerű életet venni neki meg boostot, hogy jobban bírja a sebzéseket és felül tudjon kerekedni az ellenfélnél.
Szituációhoz kötött elemek
A legjobb ha a 3 különböző 120as ability itemet vesszük neki, de az sem baj ha valamelyiket vesszük meg többször. Célszerű a Rabadon's Deathcap-ot venni mert az még +30% abilityt ad illetve a Deathfire Grasp-ot, mert Katarinának cooldownra van szüksége mivel nem használ manát. Én boostból a Boost of Mobilityt szoktam megvenni mert elég jó sebességet ad és az E használatához jól is jön ha az ellenfél championra kell ugrani vagy menekülni éppen.
Egy minta befejezéshez

Képességek

[Q] Pattogó penge

[W] Felkészülés

[E] Villámlépés

[R] Halálos lótusz
Mivel Katarina közelharcos így célszerű a W és E skilleket fejleszteni a legjobban,persze a sorrend felcserélhető. Indításnál viszont jól jön a Q kezdése, mint távolsági támadás. Leglábbis nekem eddig így bejött.

Leírás

Nekem ez a build jött be eddig a legjobban Katarinára :) Vannak ennél jobb buildek is, de nekem ez eddig mindig bevállt :)
Belépés