KatarinaKatarina Build Guide: Az erőszak mindent megold!

62%
Készítette DeadKnight314, Frissítve: 2015-05-01

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés #1
Az átlag kezdés mindig egy "Varázs könyv" és egy potion meg trinket!
Kezdés #2
A másodlagos kezdés az egy "Cipő" és 4 potion illetve trinket
Első hazatérés
1. item az a Hextech revolver illetve ha jól farmoltál akkor a "Feleslegesen nagy pálca" is meg lehet! Meg még pár poti vagy ward!
Második hazatérés!
2-3. item az a "Rabadon halálsüvege" + a "Hextech lőpenge" és a "Varázstöréses" cipő
Teamfight-ra való eszközök
-Ha nagy burstöt szeretnél kihozni akkor egy "Mejai léleklopója" ezt hamarabb is ellehet steakelni! Következő item "A fekete mágia elixírje" vagy másik esetben "Rylai kristálybotja"!("A fekete mágia elixírje"-el true damage-t tudsz kihozni) Illetve egy "Az Üresség botja" ha jobb AP van ellened! Vagy nagyobb a burstje!
Defesive itemek
Tetszés szerint vannak én nagyjából "Zhonya homokórája"(ha engem focusolnak vagy ha sok damaget kapok),"Mélységi jogar"(AP-sok ellen nagyon jól tud jönni,mert az item maga ad varázsellenállást),"Őrangyal"(megtud védeni egy elég szép teamfight-ban és 30% életerővel térsz vissza ami elég lehet egy kis kill gyűjtésre)

Képességek

[Q] Pattogó penge

[W] Felkészülés

[E] Villámlépés

[R] Halálos lótusz
A képességek kiosztását tetszés szerint lehet húzni! Én mindig Q-val kezdek(jó pokolás szempontjából),viszont Level 2-ön W-re szoktam rakni mert akkor nem kell túl közel menjek az ellenfelemhez így nem kapok felesleges sebzést a minionoktól egyben Haraszólni is lehet! Level 3-an kombó szerint E-re rakok (Q+E+W) ez a kombó,a róssz változat(E+W+Q). Csak akkor szoktam ultizni amikor biztosra tudok menni vagyis tudom használni a resetet(Katarina passzívja) így könnyen kitudok/betudok menni a TeamFightba(Csapat Harc) vagy a Fightba(Kisebb harc)!

Leírás

Ha bemész a Teamfightba:Először mindig Q-zz,próbálj meg minnél több embert elkapni mert akkor mindegyik amikor beugrassz mindenki megkapja a sebzést! Ha elkezdenek focusolni akkor használd a védekező(defensive) itemeket! Ne feledd használni a Resetet mert sokat tud jelenteni ha egy kombót is elhibázól!
Teamfight kezdete: Próbálj meg úgy helyezkedni hogy ne téged kezdjenek el focusolni,ha látod hogy már elkezdődött a Teamfight akkór ne késlekedj mert 1 másodperc is sokat számít!
Amikor látod hogy van esélyed megfordítani a küzdelmet:Na igen ilyenkor jön be az E és az Ulti ügyes használata,vagy itt is lehet a kombót használni csak nincs annyi idő mert,amikor ultizol mindig megkell ölj egy embert hogy legyen reseted különben hasztalan az egész!

Végezetül(ez már nem leirás):Remélem hogy tetszeni fog és sikeresen mennek a gamek!
Belépés