KennenKennen Build Guide: Kennen Da Carry

67%
Készítette K3nny0118, Frissítve: 2015-03-12

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Ha AD-s ellen mész,akkor lágy vérttel kezdesz +5 poti,ha ap-s ellen akkor pedig cipő és 4 poti.A trinket kezdésnek a ward legyen.(ugye vision)
early game 1. hazamenetel
1. hazamenetelednél ellenféltől függően vásárolsz itemet.Ha AD-s van miden,és nincs akkora ap-s burst az ellenfélnél,akkor a mélység jogarját felesleges elkezdeni.Ellenféltől függően kell kiválasztani az itemet.
Mid Game
A felsorolt tárgyakból következik,hogy bizony,tankos kennen leszel.Lényegében az ultid miatt be kell menni a csata kellős közepébe,így muszáj.Itt is megemlítem,a mélység jogarját nem muszáj megvenni ha az ellenfélnél nincs akkora ap burst hogy hasznát is vegyed.Akkor ink a hp-ra kell rámenni--->Az óriás öve.Ha van elég goldod,akkor Rylai kristálybotját is megveheted.A zhonyát pedig mindenféleképpen be kell fejezned!(teamfight döntő lehet)
Late game
Ha annyira rád hajtanak a teamfightban,hogy megöljenek,akkor még az őrangyal is számításba vehető.Ha nem,akkor liandry gyötrelme az őrangyal helyett.A rabadon és az üresség botja kell mindenféleképpen.

Képességek

[Q] Mennydörgő dobócsillag

[W] Elektromos hullám

[E] Villámroham

[R] Forgatag

Leírás

Különösebb leírást,hogyan mit csinálj,ez rád van bízva.Teamfight-t tudsz eldönteni kennen-nel,ha jól ultizol,akár villansz is be a tömegbe.Lényegében ez a Te meglátásod.Annyi trükköt leírok még,ha tolja az ösvényt az ellenfél,akkor ha villámrohammal a 3 lövő minion-on átmész,a torony beleüt egyet,Te meg beszeded egy alaptámadással.De ez csak 1 kis apróság early játékra. :)
Belépés