KennenKennen Build Guide: Kennen Top Lane

67%
Készítette Querzex, Frissítve: 2015-06-24

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Elején igazából Kennen-nek a Varázsköny-vel érdemesebb kezdeni mert nagyobb lesz a poke-ja és általában Kennen egy olyan karakter akinek ez szükséges early game esetén mert az erős poke-al lehet hozni a top lane-t. De ha passzívan akarsz vele játszani és csak el farmolgatni akkor inkább a doran pengéjét javaslom, amivel könnyebb a farmolás, mert ugye a varázskönyv és a full ap az elején kicsit megnehezíti az early gamed mert nehezebb vele farmolni.
Hazatérés
Kennen-t ugye nem lehet tankra buildelni és ez a mostani metában ugye nem hasznos így ezért csak ap-t vehetsz neki ha akarsz valamit érni vele. Ezért javaslom el az elején elkezdeni buildelni a Zhonya-t mert a kennen ulti és Zhonya kombó az egy team fight-ban talán egy döntő pont lehet. A cipő kennenek még az elején úgy ahogy nem szükséges inkább még megéri neki több varázserőt venni hogy a lanen jobban teljesítsen. Na meg ugye egy Toppos mit ér ward nélkül? Egy pinket én úgy gondolom mindig kell vinni-e magával mert a nagy poke-ja miatt az ellenfele távol fog tőle maradni és így meg lesz tolva a laned ami miatt hasznos egy pink ward mert ugye az ott marad végig amíg észre nem veszik és kiütik és ha megvan tolva a lane hogy venné észre?
Egész build
Kennen-t ugye full ap-ra kell buildelni hogy rendesen sebezzen és csapat küzdelmekben jól teljesítsen és ha úgy nézzük abban elég nagy védelmet biztosít neki egy Zhonya épp ezért nem kell neki annyi védelem mint egy rendes topposnak.
De igazából a Rylai kristálybotja és a Liandry gyötrelme is ad neki plusz életerőt amivel már így is elég tankos. És az ellenséges csapatban lévő varázserős carry karakterek miatt megéri neki venni egy mélységi jogart-t hogy jobban bírja ellenük és vele még a csapat társainak is ad plusz varázsellenálás.

Képességek

[Q] Mennydörgő dobócsillag

[W] Elektromos hullám

[E] Villámroham

[R] Forgatag
Kennen-nek elején a Q-ja fontos mert segít az ellenség poke-jában és a farmolásban is. Utána azért kell az E-t fejleszteni mert így ha gankel az ellenséges jungler vagy ha kevés életerőn vagy könnyen eltudsz vele menekülni mert nagy mozgási sebességet ad.

Leírás

Sziasztok én Querzex vagyok 16 éves és jelenleg Platinum V vagyok a League of Legends-ben és Kennenről készítettem segítő buildet a kezdő játékosoknak vagy akik szeretnék Kennen-t mainelni én se mondom azt hogy profi vagyok vele de mivel már 4 éve játszom a League of Legends-el és ez az idő alatt Kennen volt az a karakter akit soha nem untam meg még Season 3 ban megvettem és azóta érintette meg a kis aranyos a szívemet :$. Még egyszer nem vagyok vele a legjobb de a legrosszabb se és amennyit kitapasztaltam vele meg úgy ahogy ki tudtam magamnak mainelni az szerintem mondhatni elég jó nak minősülhet már és így gondoltam hogy ezt úgy ahogy tudom megosztom veletek. Kennen egy olyan karakter akivel a kezdő játék elég nehezkesen kezdődik de amint elérte a 3 as szintet egyből meg állja a helyét a lanen. Mert ugye neki az összes képessége kell a hoz hogy rendesen tudjon küzdeni. Kennen középjátékban a leghatékonyabb mert akkor szinte a legfontosabb az ő időzítése a csapat harcokban, mert ugye vele folyton figyelni kell hogy mikor kell bemenni a harc közepébe hogyan tud bejutni és mikor kell elnyomni az ultiját épp ezért ő egy olyan karakter akit nem értek miért vettek ki a mostani metából jó igaz most nagyon Tanky top meta van de akkor is egy Kennen aki be megy és szét csap mindenkit azért igazán jobban bele illik a metában mint egy Ryze aki szinte csak egy személlyel tudsz érvényesülni eközben Kennen akár mind az 5 ellenfelet letudja sebezni és még számos kábítást is tud osztani ha jól időzít jó helyen. Kennen-t teljesen ap-ra mondhatni off tankosan ap-ra kell buildelni de már a Zhonya alapban neki a legfontosabb tárgy, mert nélküle a csapat harcokban könnyen megölik. Kennen-el már a közép játékban meg kell próbálni befejezni a játékot, mert igazából már a vég játékban semmit nem ér. Jó ez nem igaz hogy semmit de például akkor már nem fog nagyon sebezni akkor már szinte csak a kábítás mennyisége fog számítani nála.
Belépés