Lee SinLee Sin Build Guide: Lee Sin - diamond jungle build.

67%
Készítette retrY, Frissítve: 2014-10-31

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
ez a standard kezdés lee sinnek, a trinket mindig ez legyen kezdésnek később írok a trinketről még.
Első back.
Earlyben, ha nem tudsz gankelni sehova, próbálj meg farmolni minél többet, első backelésnél ezeket az itemeket vedd meg, warddal próbáld meg a wraitheket wardolni, vagy segíteni a midlanen lévő játékosnak a wardolással. ( jungleben egyik legfontosabb dolog a ward). Spirit of the elder lizardra rusholj rá, ha backelésnél megtudod venni a spirit stonet és a 2 long swordot. Nagyon erős early item, és könnyebben tudok clearelni a junglet.
Mid-Game
Ha a sightstone megvan, átválthatod a trinketed sweeping lensre. Ez a legerősebb lee sin mid game build, az elder lizardból nagyon nagy damaged lesz, a cipő miatt könnyebben tudod gankelni a laneket, és ha tapasztalt lee sin játékos vagy akkor a sighstone segítségével (q, enemy mögé teszed a wardot és ultizol) könnyen visszatudod rugni az ellenfelet, csapattársadnak segítesz, próbáld neki meghagyni a killt.
Late
late gameben ezek az itemek legyenek, randuinnal biztosítod magadnak az ad carry elleni sebzést, illetve a banshee nagyon jól szolgál spellek levédére, hexdrinker egy kis damaget és mr-t ad. Későbbiekben a cipőt lecserélheted magic resistesre. Illetve ha nincs olyan sok ap damagejük, brutalizert is vehetsz a sighstone után, utána randuin és banshee.

Képességek

[Q] Hanghullám / Rezonáns csapás

[W] Oltalom / Vasakarat

[E] Vihar / Bénítás

[R] A sárkány dühe

Leírás

Lee Sin egy nagyon erős early game karakter, de ha lanekre nem tudsz gankelni próbálhatsz counter junglezni illetve a saját jungled farmolni, hogy minél hamarabb meglegyen az elder lizard. Próbálj meg teamfightokban egy jó q-t betalálni az ellenfél ad carryjére vagy esetleg a squishy championokra. Próbáld meg őket visszarugni, könnyen lehet teamfightokat nyerni ezzel, de vigyázz nehogy túlzásba menj (tapasztaltam). És figyelj mert könnyen letudnak cc-zni. Tower alól sose próbálj kirugni embert, csak ha biztos vagy magadban. Magamról:Diamond 1-ben játszok, lee sin a mainem több mint 200 gamem van vele, euw-n játszok és 17 éves vagyok.
Belépés