Lee SinLee Sin Build Guide: Pre-Season 7 - Semi Tank

100%
Készítette Raptor, Frissítve: 2016-12-29

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Szokásos dzsungel kezdés.
Kezdés
Első hazatérésnél általában így állok. Wardokat lehet lepakolni és az Észlelő őrszemet folyamatosan venni, és tenni le, akár az ellenfél dzsungelébe is. Pásztázólencsét gank előtt, vagy sárkány körül használom a legtőbbet, és ha lejárt rajta a tőltési idő, akkor használom minél gyorsabban, hogy minél több örszemet takarítsak ki.
Alap
Ezek az alap tárgyai Lee-nek, minél előbb megvan, annál jobb!
Dzsungel tárgyból az őrszemet lehet használni.

Hasítóbárt nagyon jó, +300 életerő, 50 ebzés és -20% töltési idő csökkentés.
Nagyon hasznos, ezt csak fokozza a passzívja: ha ütünk egy ellenfelet, akkor csökken a páncélja, ütésenként 5%-al, a max csökkentés 30%.
ÉS ha sebzünk aa-val valakit, akkor kapunk +20 sebességet és gyilkosság/ assziszt ad +60 sebességet 2 másodpercig.

9. szinten ne felejtsétef fejleszteni a Pásztázólencsét!!

Cipő
Ez a 4 cipő, amit lehet venni Lee-nek. Vegyük őket sorba:

A fürgeség cipője:
+55 sebesség és 25%-kal csökken a lassítások hatása. Szoktam használni, főleg ha több a lassítás az ellennél, mint a kábítás/felbőszítés stb.

A mozgékonyság cipője:
+25 sebesség és ha nem szenvedsz sebzést 5 másodpercig, akkor +115 sebesség. Earlyben lehet a leghasznosabb, mid/late gameben jobb cserélni.

Higyanyléptek:
+45 sebesség és 30%-al csökkennek az ellened irányuló tömegirányító hatások. Talán ez a leghasznosabb, főleg a játék vége fel, harcokban.

Tolvajsurranó:
+45 sebesség és 12%-al csökkennek az ellenfelek alaptámadásaai ellened. Ritkán használom, talán egy full ad team ellen müködik.
Varázsellenállás
3 olyan van, ami jó szerintem. 1-et választhatunk.

Malmortius bendője:
+55 sebzés, 40 varázsellenállás és -10% töltési idő. Haszons tárgy, érdemes használni, lehet cserélni a következőkkel:

Az éj kardja:
Ezt nem találtam meg az oldalon a tárgyak között.
+60 sebzés, 35 varázsellenállás
Passziv: +15 halálosság és 20 mozgási sebesség harcon kívül.
Aktív: 1.5 sec varázslás után kapsz egy vaázsplayzsot, ami levéd egy képességet. A pajzs 10 sec-et marad aktív, 45 sec töltési idő.
Ha nem Malmortius, akkor ez szerintem.

Eleven szablya:
+65 sebzés, 35 varázsellenállás, 10% életlopás.
Akív: megszüntet minden tömegirányitó hatást és 1 másodpercig kapsz +50% mozgási sebességet.
Sok tömegirányító hatás ellen hasznos.
Páncél
1-et kell választani.

Holtak vértje:
+500 életerő és 50 páncél.
Szerintem ennél jobbat nem találhatunk Lee-nek. Ha mozgunk akkor kapunk Lendület jelzőket, ezzel max. +60 sebességet nyerünk, ha cc-t kapunk, akkor eltünik, lassítás esetén lassabban. Minden 2 jelző +1 sebzés. Ha 100%-on van, akkor a következő alaptámadás sebzése megduplázódik, és a célpont 50%-al lassul 1 sec-re, ez csak közelharciakra müködik!

Randuin:
+500 életerő, 60 pnácél és -10% sebzés a kritekből.
Passzív: ha valaki megtámad akkor 1 sec-ig 15%-al kissebb lesz a támadási sebessége.
Aktív: 4 sec-ig 35%-al csökkenti a közeli ellenfelek mozgási sebességét, 60 sec töltési idő.
Személy szerint akkor ajánlom, ha csak 1 ap van az ellenfélben és ő is gyenge.
Utolsó tárgy
Utoljára az esetek 90%-ában őrangyalt veszek, harcokban nagyon segít, hogy újjáéledek, és ez is ad +60 páncélt és +45 varázsellenállást.
Ha nem ezt, akkor a már felsoroltak közül kell választani, az ellenséges csapat összetétele alapján.

Képességek

[Q] Hanghullám / Rezonáns csapás

[W] Oltalom / Vasakarat

[E] Vihar / Bénítás

[R] A sárkány dühe
Q>E>W

Leírás

Szaisztok!

Lee az egyik kedvenc dzsungelesem, remélem tudok segíteni, azoknak, akik szeretnék kipróbálni.

Előrenyök/Hátrányok
+gyors dzsungel írtás
+tankos és sebez is
+nagyon mobilis
+a játék első szakaszában nagyon erős
+nagyon fun

-a játék végére elgyengül
-sok gyakorlás igényel kitanulni
-ha az elején nem sikerülnek a gankek, akkor véged


Képességek

Ökölzápor - Passzív
Miután Lee Sin használta egy képességét, a következő 2 alaptámadására 40% bónusz támadási sebességet kap, és 20/10 egységnyi energiát nyer vissza velük.


Hanghullám / Rezonáns csapás - Q
Költség: 50 energia / 30 energia
Hatótáv: 1000
Hanghullám: Lee egy hanghullámot lő ki, amely felfedi az ellenséget, és fizikai sebzést okoz az első ellenfélnek. Ha a Hanghullám eltalál valakit, Lee használhatja a Rezonáns csapást.

Rezonáns csapás: Lee lerohanja a Hanghullámmal eltalált ellenfelet, és az ellenség hiányzó életerejének 8%-ával növelt mértékű fizikai sebzést okoz.
Hanghullám: Lee Sin disszonáns hanghullámot bocsát ki, ami felfedi az ellenséget, és 50/80/110/140/170 (+90% bónusz sebzés) fizikai sebzést okoz az első ellenfélnek, akit elér. Ha a Hanghullám eltalál valakit, Lee Sin 3 másodpercre képessé válik a Rezonáns csapás használatára.
Rezonáns csapás: Lee Sin lerohanja a Hanghullámmal eltalált ellenfelet, és 50/80/110/140/170 (+90% bónusz sebzés) + az ellenség hiányzó életerejének 8%-ával megegyező mértékű fizikai sebzést okoz. (A szörnyeknek legfeljebb 400 sebzés okozható.)


Oltalom / Vasakarat - W
Költség: 50 energia / 30 energia
Hatótáv: 700
Oltalom: Lee Sin a kijelölt szövetségeséhez siet, és védelmet biztosít magának a sebzések ellen. Ha a szövetséges egy hős, ő is részesül a védelemből. Az Oltalom alkalmazása után Lee Sin 3 másodpercre képessé válik a Vasakarat használatára.

Vasakarat: Lee Sin alapos kiképzése lehetővé teszi a számára, hogy fejlődjön a harcban. Így 4 másodpercre életlopást és életvarázst nyer.
Oltalom: Lee Sin a kijelölt szövetségeséhez siet. Ha a szövetséges egy hős, Lee Sin 40/100/160/220/280 (+80% varázserő) sebzés ellen védelmet nyújt magának és szövetségesének 2 másodperc erejéig, az Oltalom töltési ideje pedig 50%-kal csökken. Az Oltalom alkalmazása után Lee Sin 3 másodpercre képessé válik a Vasakarat használatára.
Vasakarat: Lee Sin 10/15/20/25/30% életlopást és életvarázst kap 4 másodpercre.


Vihar / Bénítás - E
Költség: 50 energia / 30 energia
Hatótáv: 425
Vihar: Lee egy lökéshullámot indít el, amely varázssebzést okoz és felfedi az eltalált ellenséges egységeket. Ha a Vihar eltalál egy ellenfelet, Lee 3 másodpercre képessé válik a Bénítás használatára.

Bénítás: Lee megbénítja a Viharral felfedett közeli ellenfeleket és 4 másodpercre csökkenti a mozgási sebességüket. A mozgási sebesség fokozatosan tér vissza.
Vihar: Lee Sin a földre csap, és elindít egy lökéshullámot, amely 60/95/130/165/200 (+100% bónusz sebzés) varázssebzést okoz, és 4 másodpercre láthatóvá teszi az eltalált ellenfeleket. Ha a Vihar eltalál egy ellenfelet, Lee Sin a következő 3 másodpercben elsütheti a Bénítást.
Bénítás: Lee Sin 4 másodpercre térdre kényszeríti a Viharral láthatóvá tett ellenfeleket, és 20/30/40/50/60%-kal csökkenti a mozgási sebességüket. A mozgási sebesség a hatás ideje alatt fokozatosan tér vissza.


A sárkány dühe - R
Költség: Nincs költsége
Hatótáv: 375
Lee Sin egy erőteljes forgórúgással hátralöki a célpontját, amivel fizikai sebzést okoz neki és mindenkinek, akivel ellenfele összeütközik. A célponttal összeütköző ellenségek egy rövid időre a levegőbe repülnek. Ezt a technikát Jesse Perringtől tanulta, bár Lee Sin nem rúgja ki a játékosokat a térképről.
Lee Sin egy erőteljes forgórúgással hátralök egy ellenséges hőst, és 200/400/600 (+200% bónusz sebzés) fizikai sebzést okoz neki.Az áldozattal ütköző ellenfelek rövid időre a levegőbe repülnek, és 200/400/600 (+200% bónusz sebzés) plusz az első célpont bónusz életerejének 12/15/18%-ával egyenlő fizikai sebzést szenvednek el.

Dzsungel:

Piros: társak segítenek, jobb esetben, így nem kell feltétlenül súlytani. -> Gólemek: nagyot súlytani kell, képességeket nem egyszerre használjuk, hanem egymás után lehetőleg, és figyelünk a passzívra: Q-aa-aa-Q-aa-aa-W-aa-aa-W-aa-aa-Q...-> Sutyerák: vörös buff miatt gyorsan le lehet szedni, és meglesz a 3. szint, így lehet gankelni, lehet szólni a társaknak, hogy ne pusholjanak, mert 3. szinten mész segíteni.->Kék->Gromp->Farkasok->Pengecsőrök->Krugok, közben még lehet gankelni.

Gankelés: fontos hogy hátulról érkezzünk, az ellenfél mögé, főleg 6. szint előtt. Passzívot használjuk lehetőség szerint.

6. szint előtt: E-E-> lassul, így könnyü találni Q-val, és le lehet követni. Érkezésnél lehet wardjumpolni, hogy közelebb érjünk, és lassítsuk.

6. szint után: Flash/wardjump, ha kell->R->Q-Q->E-E. Vagy lehet Flash/wardjump után Q->R->Q->E-E kombót is alkalmazni.


Duel kombók(1v1): Passzívra figyelni kell.

E-E->W-W->Q->R->Q
Q->R->Q->E-E->W-W
R->Q-Q->E-E->W-W


Sok sikert a játékhoz! :)

„Egy ember tettei megrázhatják a világot, de sokak összefogása képes újjáépíteni azt.”
– Lee Sin

Belépés