LissandraLissandra Build Guide: A középső ösvény jégkirálynője

80%
Készítette Skysanders, Frissítve: 2015-07-18

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Alapvető kezdés . A Doran Gyűrűje és a passzívod által nyújtott manatöltés megfelelő egy kisebb csipkelődéshez az ellenséghez . De ha alkamad van rá akkor kérd a jungelestől a Kék Gólem erősítését .
Első visszamenetel
Pokoli kódex-et vásároljuk meg így előkészítve a Morellonomikon-t . Sokan ebből az itemből Athéné szentségtelen grálját építik , a változtatások óta ugyan olyan jó mint a morello , hogy melyiket veszed azt már te döntöd el. Egy cipőt is vegyünk amit majd később tovább építünk egy Varázslók cipőjére .
Középső szakasz .
Ha jól haladtunk , erre az időre meg kell legyen a Morellonomikonnak és a Zhonyának . Kezdjük el a Mélységi jogar építését egy Pusztító pálcával . Ha olyan jól megy , hogy még marad pénzünk vegyünk egy Nullvarázs köpönyeget is .
Végső szakasz . 1. lehetőség
Idáig már meg kell legyen a fentebbi itemeknek . A Varázslók cipőjét olyan fejlesztéssel látjuk el amilyennel csak szeretnénk . Ezt akkor ajánlom ha az adc-tek is tud elég nagy sebzést bevinni illetve a tankok jól feltudják fogni a sebzést .
Végső szakasz 2. lehetőség
Idáig már meg kell legyen a fentebbi itemeknek . Hatodiknak én Athénét építek ( Aki az elején ezt építette az építse a Morello-t ). Ennek az oka a kettőjükkel összejött 40% cdr így már bátran használhatod minden spelled . De ha a játék másképp alakul akkor vegyünk neki Luden visszhangját . Ha kívánjuk akkor egy Félholt csapást is hozhatunk utolsó itemnek . Ezek variálása ízlés szerint na de főleg a játékmenet szerint .
Elixírek
Ha minden meg van akkor ezt vegyük töménytelen mennyiségben . Tökéletes Lissandrának ... úgy ahogy a többi Mágusnak is .

Képességek

[Q] Jégszilánk

[W] Fagyos gyűrű

[E] Jégösvény

[R] Fagyos sír

Leírás

Jó Lissandrában :
- Nagyon jó pokeolás ha a Q ellövéséhez jól helyezkedünk .
- A Q E W kombó nagyon jó wave clear .
- Könnyen tudsz menekülni az E képesség miatt de ha nem válna be akkor ultizd le magad vagy az ellenséged , attól függ ki oszt ki nagyobb sebzést hirtelen .
- Undorítóan sok a benne rejlő cc .
- Az team fightban egy E W R Zhonya kombóval eszméletlen nagy pusztítást lehet véghez vinni .

Rosz benne :
- Tudni kell helyezkedni
- Nagy a cd az E-n és W-n ( erre veszük meg az Athénét és Morello-t )
- Nagyon kicsi az alaptámadásainak hatótávolsága .
- Ha csapat nem követ téged akkor öngyilkosságot követsz el a fenti teamfightos kombóddal . Aztán meg majd jönnek az üzenetek , hogy noob , moron , unskilled player és egyéb hozzátartózoddal való szexszuális élményük a csapatodban lévőknek .

Első buildem . Gondoltam kipróbálom . A tapasztalatok mellett a google barátom segítségét is kértem egy két helyen
Belépés