LucianLucian Build Guide: BLUECIAN By: MakeMyMyself

5%
Készítette MakeMeMyself, Frissítve: 2015-06-24

Varázslatok

Tárgyak

Start
Szokásos nincs mit magyarázni.

-Ha esetleg TOP-ra vinnéd Luciant akkor kristályflaska

-Ha esetleg AP Luciant használsz akkor doran gyűrű és 2 élet poti.

Minden ADC azaz lövész doran pengés kezdést igényel a hosszú kardos kezdés rossz!!!!!!!
Core
-könnycsepp ha van rá elég goldod.
-Ragyogás itt nem kell 1200 gold hanem csak a darabjait vedd meg ha viszont van 1920 goldod akkor vedd meg a ragyogást és könnycseppet is.
-Kalapács mivel trinityt építünk a trinitynek akár melyik darabja jó következő itemnek így a serény is ugyanolyan jó itt attól függ hogy te agresszívan vagy defenzíven játszol.
Ha a trinitynek legalább az egyik darabja megvan akkor tovább fejlesztheted a könnycseppet Manamúná EZ KÖTELEZŐ !!!!Core 2
Megvan a manamún boldogok vagyunk happy minden msot pedig jöhet a trinity ! Gondolom azt nem kell megemlítenem hogy az alap sima cipőt már rég meg vettük.. Eddig ha minden igaz úgy állunk hogy megvan a manamún az alap cipő és a trinity na de most! A trinity nem ad life stealt és a manamún sem mit tegyél kérded te? Egy olyan adcvel vagy akinek egyetlen egy escape spellje van szóval kell a life steal ez egyértelmű na de mit vegyünk botrk-t ? SEMMIKÉPEN ezért veszünk bt-t :3 20% life steal és egy 50-350-ig kiterjedő shield jól jártunk megvan már majdnem a teljes build most következzen az hogy milyen cipőt fejlesszünk ki a sima alapból CD regeset mi egymást? Így már van 3 itemünk jön a többi!
Armor pen és ici pici def
Felmerülhet a kérdés mit vegyek a sok tank ellen ebben az elk*rt tank metában ? Mi mást tudnál utolsó lehelet ezen nem érdemes vitatkozni kötelező item!
Def is kéne igaz ? Őrangyal remek passzívla rendelkezik és egy nagyon minimális armorral és mrrel.
Cipő és ward fejlesztés
Ez a fejlesztés a legjobb szerintem könnyebb menekülni! Az őrszemtotemet érdemes nagy láthatatlan totemé fejleszteni így lesz 2 wardod ha a supportod egy lusta f*sz.
Teljes build
Így nézz ki valahogy :)

Képességek

[Q] Fénylándzsa

[W] Hívők tüze

[E] Könyörtelen hajsza

[R] Sorozatlövés

Leírás

Notes:


A Blue Lucian egy nagyon erős adc!
A manaún tökéletes kombináció Lucian passzívjával!

A régi build ha ezt nem érzed megbízhatónak(leírás nincs):
A nevemhez meg annyit R.I.P. ENGLANDO
Belépés