LucianLucian Build Guide: Lucian The Beast of the Bottom Lane(S5 guide)

78%
Készítette Hioketsu, Frissítve: 2015-01-26

Varázslatok

Tárgyak

Starting Items
Igazból minden ADCnek ugyan azzal szoktatok kezdeni(gondolom).Dorans + poti + sárga trinket.
Igyekezzetek minél jobban tradelni de persze figyeljetek oda a farmra is.LVL 3 után nagyon könnyű mivel Luciannak óriási burstje van.
Back
Ha minden jól ment és jól farmoltál + szedtél be 1-2 killt akár assistot akkor egy B.F simán ki jön talán még a 2. Doran's Blade is.Ha nagyon sok goldotok van akár 1 vision vagy 1 sight wardal is besegíthetsz a teamednek.
Első pár item
Luciannak érdemes Infinity Edgevel kezdeni mellé simán mehet egy Statik és egy Berserker's Greavesis(de vehettek Ionian Boots of Lucidity(CDR-s cipőt) is)
Mid Game Items
Hát vehettek mid gamera egy Last Whispert vagy egy Bloodthirster is.A farmra ügyeljetek.Kérjétek el a redet a jungletól.Trinketet mid gameban cseréljétek le!!
Late Game Items
Eddig a buildunk valahogy így néz ki.Utolsó itemnek vehettek defensive illetve akár offensive itemet is.Defensive alatt egy Mercurial Scimitar,Guardian Angelt,Banshee's Veilt.Offensive alatt pedig egy Youmuu's Ghostblade vagy BOTRK-t(BladeOfTheRuinedKing).Ez igazábol a meccs kimenetele és az enemy champektől függ.

Képességek

[Q] Fénylándzsa

[W] Hívők tüze

[E] Könyörtelen hajsza

[R] Sorozatlövés
Lucian W képességét csak lvl 4-en húzom ki annak az érdekében hogy ha lvl 3-an engagelünk akkor nagyobb burstot tudjak kiszotani az enemy adc vagy supportra.

Leírás

Luciant legfőképpen egy NAMI vagy LEONA support mellé szeretem vinni.Persze minden support mellé jó de leginkább NAMI a heal és a bonus DMG miatt jó.Leonat szint úgy a bonus dmg miatt szeretem + azért mert elég tankos ahhoz hogy akár lvl 3-on ki is lehessen diveolni az enemy adct(persze csak akkor ha nincsenek summoner spelljei).Braum szintúgy jó Lucianhoz mert ha ki tudják használni braum és lucian passivját akkor nagyon erős combot lehet összerakni vele.
Remélem tudtam segíteni vele.
GL&HF sok LP szerzést vele.
Belépés