LucianLucian Build Guide: My Nigga in S6

67%
Készítette Lance, Frissítve: 2015-11-20

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő itemek!
Megszokott kezdés.
Első vissza portálás.
Igyekezünk annyi aranyat összeszedni, hogy meglegyen a K.N. Kard vagy ha nem sikerül összeszedni 1300 aranyat akkor legalább törekedjünk arra, hogy meglegyen a Caulfield harci pörölye (1100 arany) Ha marad még aranyunk legalább 150 akkor érdemes megvenni az újratölthető italt ami minden vissza portálásnál 2 töltet italt ad (a játék eleje felé hasznos később el kell adni ha kell a hely.)
Második visszaportálás
Esszenciamartalóc és cipő legalább. Most már nem igazán kell figyelned a manára mert kritikus csapásra újratöltődik 3%-a és az életed is amennyiben azt a mesterséget választod amit lejjebb tekinthetsz meg. Esszenciamartalóc nagyon hasznos Luciannek mivel minél több a kritikus csapásod annál több a töltési idő csökkentésed (max 20% a tárgyból)
Késői játék
A passzívok magukért beszélnek. Lord Dominik Üdvözlete vagy a Vérszomjas először? Ha tankos az ellenség akkor a Dominik. Szerintem a mesterség az ad elég élettöltést amennyiben van elég kritikus csapásod de ha ez nem lenne elég akkor vedd meg a Vérszomjast először majd a dominikot.
Védekező tárgyak
Ellenséges hősöktől függően válassz!
Teljes Build

Képességek

[Q] Fénylándzsa

[W] Hívők tüze

[E] Könyörtelen hajsza

[R] Sorozatlövés

Leírás

OP.GG Lucian Ranked adatok:

Lucian
205.5 CS
3.54:1 KDA
9.5 / 5.1 / 8.6
54 Játszott meccs
56% Győzelmi arány

SoloQ:
Jelenleg Platina III 64LP

Köszönöm, hogy megtekintetted a Leírásomat, remélem tudtam neked segíteni. Ha valamilyen kérdésed lenne ne felejts el kommentelni :)

Belépés