MalzaharMalzahar Build Guide: Malzahar Gold MID

60%
Készítette Castiel0304, Frissítve: 2015-06-22

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Nálam ez egy alap kezdés lehet 2 HP poti is de nálam ez a megszokás!
Első vissza menetel!
Persze volt már hogy első vissza menetelnél egészbe tudtam venni korok pálcát de többnyire ha ez megvan első backnél teljesen jó!!
Mid game
Ha már megvan ez a build elég tankos leszel és egy ADC-t könnyen leradírozol!
Late game
Ezek közül szoktam válogatni!! Persze minden szituáció függő!!
Full Build egy példa
Ha tudom többnyire ezt szoktam kirakni nekem ez vállt be a legjobban!!

Képességek

[Q] Az üresség hívása

[W] Ürességraj

[E] Kóros látomás

[R] Pokoli marok
Q-val szoktam kezdeni és már a Bázison felszoktam stakkelni a passivom hogy a következő használatra elő is idézzem!! E az első amit maxolok és utolsó a W ezekről részletessebben lent!!

Leírás

Sziasztok! Ez az első buildem elnézést az esetleges hibákért!
Kicsit magamról: Jelenleg Gold3-ban helyezkedem el első accuntom s4 óta játszom bronz3-ból jutottam el idáig Malzahar segítségével!!

Spellekhez Q-val kezdem az a lényege hogy mire középre érnek a minionok álltalában úgy szoktam az elsőt elsütni hogy az a hátsó vavet eltalálja és legjobb esetben az ellenfelet is, ekkor megjelenik a passiv amit Qval fel stakkeltem bázison ha általában segít az első minionsort teljesen leszedni!

Hogyan farmoljunk egyszerűen: Q-val hátsó minion sor aztán a fél HP-sokra egy E-betű és passiv is kijött elég csak figyelni az ellenfelet mert magától le farmol utána mikor pattanik az első sorra akkor kell az utolsó ütéseket bevinni!! És ami nagyon fontos ha az E betű(kóros látomás) végez egy minional manát tölt vissza!!

W-maxolom utoljára szinte elején nem is használom csak ha tudom hogy kill lesz és alá teszem az "áldozatnak" hogy 100% legyen a kill!! Liandry miatt a tankokat is könnyet eltudjuk tüntetni a W segítségével!!

Teamfight-nál hátulról pókolgassunk Qval ha vannak minionok tegyük rájuk az E-betűt!! Ha pedig kezddik az ütközet utlyvl kapjuk el az ADC (vagy aki elvan feedelve) ha az APC 15/1-ban van az ADC pedig 0/12-ben ne ADC focus legyen!! Sokan lebecsülik pedig egy jó silence és ulty már nem egy csatát megfordított nekem!:)
Akik jól malzahar ellen:
-Leblanc (volt aki elvertem de volt aki engem vert el nagyon) :)
-Syndra (ha kitudod kerülni a spelljeit nincs baj de ha betalál hát igen)
Akik ellen jó malzahar:
-Szinte mindenkit elvertem vele ideáig leblancon és syndrán kívül!!
de fő countere akalinak,talonnak, és akik többnyire közelharcosok!!

Sajnos van egy tárgy pontos neve Higany selyemöv amivel az ulty sajnos használhatatlan de eddig a játékosok 10%-vette meg ellenem!!

Ha valamit kihanytam vagy kérdésetek lenne írjatok nyugodtan!! Üdv!
Belépés