Miss FortuneMiss Fortune Build Guide: early life steal

67%
Készítette laderhas, Frissítve: 2015-06-08

Varázslatok

Tárgyak

A fentebb látható a sorrend, a cipőre mostanában már nem veszek enchantot mert legvégül trinity-re cserélem.

A build lényege a korai life steal, aki ismeri MF-et tudja, hogy a q-ja is megadja a life stealt ráadásul le lehet szorozni is. tankok ellen kifejezetten jó, a botrk a támadási sebességet kompenzálja az infinityvel pedig már halálos és szinte megölhetetlen megfelelő védelem esetén.

Eleinte passzív játékot követel, de a B.F.-nek köszönhetően az early farm könyebb lesz.

További lehetőség, hogy a cipőt nem trinityre hanem phantomra cseréled és a crit (szintén megvan adva a q-ra, ami a life stealt + ba növeli ha kritel) nagyobb krit esélyed lesz és a zeal miatt + a passzív miatt a mozgási sebességed is meglesz.

Képességek

[Q] Kettőt egy csapásra

[W] Suhanás

[E] Golyózápor

[R] Őrült sorozat

Leírás

Számomra tökéletes early, és late gamet biztosít kicsit költséges, de a kezedti farmolással meglehet szerezni a BF-et onnan már sima ügy. Az alacsony cd miatt hamar tudod használni a q-t és hatalmas healt kapsz, teljesen kiépítve 4-5 lövés vagy kevesebb és full HP-n vagy, a végső attack damage 400 környéki (unbuffed) és 500 környékén (buffed), de persze attack speedel mellé, jó focus és protect esetén halálos.

Knock uppos support, vagy hook-olós supportal ajánlott játszani a life steal miatt nem kötelező, hogy tudjon healelni elég a pajzs is neki.

A trinketet megfelelően használva tudsz visiont biztosítani magadnak, facecheckre is alkalmassá tesz, persze nem ajánlott így én a fal túloldaláról szoktam átwardolni a legtöbb esetben ha lehetőségem van rá.

Teamfightban ajánlott kivárni minnél több cc-t ( ha Yasuo vagy egyébb blokkoló képességű karakter van akkor azt mindenképpen kivárni, mielőtt ultizol, addig E-vel ill. Q-val minionról vagy enemyről szorzózd az ellenséges csapatot, majd ha megfelelően egyben vannak ultizz.
Belépés