NamiNami Build Guide: Nami Support

0%
Készítette mrszarv, Frissítve: 2014-02-07

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Sziasztok! Nami a main supportom, és gondoltam összerakok egy általam használt jó buildet!
Nami-val MINDIG ezzel kezdek. A Sweeping Lens-et általában megveszem már akkor amikor megvan a Sightstone.
Első hazatérés
Minél hamarabb próbálom megvenni az Ancient Coin-t,és a Sighstone-t.De ha lehetséges akkor vedd meg a Ruby Sightstone-t vagy a Talisman-t, így már a wardolásra nem kell több pénzt kiadnod a talisman-al pedig agreszívabban tudsz játszani az actívja miatt, így nem kell félni nagyon a gankek-től mert ha gáz van leléptek könnyen.
Mid Game
Én ezt a 3 cipőt javaslom. A mikael's azért kell mert így tudtok divolni is ha éppen nem lenne manád heal-re vagy egyszerűen csak gáz lenne a helyzet boton. A Locket-et mid game-re már érdemes kihúzni mert már elképzelhetők kisebb teamfight-ok. (ha a jungeles megveszi a locket-et akkor én Twin Shadow-ot veszek a több cc miatt.
Late Game
Ez a 3 ancien-t jó az allyk-nak is.És a végére egy guardiant mindenképpen veszek ,mert Nami nem egy tankos champion és Teamfight-ba könnyen kiszedik.(és kifejleszted a megfelelő trinketet is)

Képességek

[Q] Buborékbörtön

[W] Apály és dagály

[E] A Dagályhívó áldása

[R] Árhullám
Azért nem q-t maxolok 2.-ra mert ha a q nem talál be akkor elveszik az a dmg amiért maxoltam. :) az e meg nagyobb slow és az adc segítségével könnyen ki lehet szedni egy kis slowal.

Leírás

Köszönöm ha végigolvastad. Ha jobb tapasztalatod van elfogadom írd le.Ez nálam bevált, remélem tudtam segíteni!:)
Belépés