OriannaOrianna Build Guide: orianna a mid lane kiralynoje

67%
Készítette apadszeret, Frissítve: 2013-12-01

Varázslatok

Tárgyak

#1
Általános build nomral teamek ellen
Kezdés flask+ 3 poti
#2
Ad heavy enemy ellen( csak a jungle vagy a top AP)
#3
a void staffot lehet helyettesíteni ryalival de szerintem ez nem olyan jó, a staff jobb neki, de ha kell egy kis tankosság remek item.

Képességek

[Q] Parancs: támadás

[W] Parancs: disszonancia

[E] Parancs: védelmezés

[R] Parancs: vonzáshullám

Leírás

Early game:
Orianna early game nagyon mana igényes. Törekedj arra, hogy autoattckokkal creepelj és ne spellekkel mert az nagyon hamar meg fogja enni a manádat. Törekedj az ellenfál harrasolására, miután az orianna auto attck elég nagy sebzést biztosit, igy csak egy-egy dobálással is igen meggyengitheted az enemyt.

Mid game:
lvl 13-ason mikor orianna W-je is 5-ös lesz, ez az a pont szerintem mikor a legerosebb. Könyedén meg lehet olni vele bárkit. a combo amit javaslok az (Q->W->E->Q->R. Ezzel szerintem konnyedén meg lehet olni barkit foleg ha van igniteod is.

Late game:
orianna late gamje is nagyon erős. Amit ajánlok hogy teamfightoknál aze E betűdet rakd rá a tankra aki engagelni fog és azután ultizz (akin van a labda ott fog menni az ulti) amirew vigyázni kell hogy ne csusszon ki a labda rangebol mert akkor nagy fail ultikat lehet tolni :D

összegzés:

Szerintem orianna az egyik legerősebb mider jelenleg. A játék bármely szakaszában megálja a helyét. Ha egy teamfightba elkapsz 3-4-5 embert az ultival szinte biztos hogy megynertetétek a fightot.Remélem ezzel a guidal tudtam nektek segteni. Nekem a mainem orianna és jelneleg gold1-ben állok EU Westen. Köszönöm a figyelmet
Belépés