PoppyPoppy Build Guide: Poppy support

17%
Készítette gorgius, Frissítve: 2015-01-29

Varázslatok

Tárgyak

Na srácok a mai meccsemen eme remek buildet használtam és nekem nagyon bejött. Elsőként vesszük az Ereklyepajzs nevű itemet és hozzá természetesen 2 lifepotyt. Második lépésként megvesszük a magát a hegyarcot teljesen, illetve ismét poty, az mindig legyen, és vigyázunk a mannánkra. Második itemként a fürgeség cipőjét vesszük meg természetesen zöld színben mivel ez állandó sebességet biztosít a terepen. Harmadik item a fagyosszív, mivel fontosnak tertom az állandó mannát, mivel a kis Poppy nagyon manna igényes. Illetve elegendő páncélt biztosít, és lassító funciója is van. Negyedik item a Naptűz köpeny, ami már elegendő életet ad számunkra, és mellette állandó sebzést biztosít a karakternek, természetesen szintől függően. Ötödik item a Warmog vértje ami már elégendő életet ad, hogy bátran letankoljuk a nagyobb csatákat is, közben ulti segítségével a gyengéb ellenséget kiszűrjük. És utolsó itemként én a Randuin ómenét választottam, amely aktívja lassító funkcióval bír, bátran használhatjuk a menekülő ellenségekkel szmben. És mellette komoly életerőre és páncélra tehetünk szert vele.

Képességek

[Q] Pörölycsapás

[W] Állhatatos jelenlét

[E] Hősi roham

[R] Őrzői ítélet

Leírás

Figyeljünk oda a kis Poppy magas manna éhségére, nehamarkodjuk el a képességek gyakori használatát, és suuportként soha ne provokáljunk ki solo harcot, főleg adc-kel szemben, és állandó mozgásba legyünk, és tegyünk szert minnél jobb helyzetekre, nagy előnye a falnak lökés, mivel ez 1,50 másodpercig harcképtelenné teszi az ellenfelünket. És így a mi adcénk könnyebb killekre tehet szert, és mindig vigyázzunk adc mozgására.
Képességek közül kiemelném a W hasznosságát, mivel ezt maxoljuk elsőként, majd Q és az E-t, a W-t azért mert magás páncélzottságot, és gyorsaságot, bizonyos idei. Elsőnek az E képességet használjuk, de a W-t maxoljuk.

Belépés