RammusRammus Build Guide: Rammus a megtestesült tüskevért

55%
Készítette Nonsense, Frissítve: 2015-08-15
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!

Hozzászólások (3)

Nonsense - 9 éve 3
1.
köszönöm a kritikát. igyekszem javítani a builden.
2.
Ramussal nem azért buildelek keveset Ap ellen mert "minden játékban az AD sebzés dominá" hanem mert ezt a karaktert olyan csapat ellen érdemes vinni, ahol az 5 karakterből minimum 3 de inkább 4 AD-ból sebez. Vehetsz neki több AP deffet de akkor kihasználatlan marad a passzívja. Ha az ellenséges csapatban 2 v 3 Ap sebzős van, akkor erre az esetre vannak jobb hősök is. Vihetsz Rammust full Ap deffel de közel sem lesz olyan jó mint ad deffel. Ez nem egy olyan karakter amit elvihetsz 1. pick-nek

Drognar - 9 éve 2
Szia . Nos számomra ez a leírás kevés . Használatról egy szó sincs , ami engem zavar ( Többen mondták már , hogy ez az oldal csak a build-re megy , szóval használati utasítást nem kötelező írni , de baszki , hiába van tökéletes builded , ha használni meg nem tudod )

A másik ami feltűnik , hogy AP ellen iszonyat keveset buildelsz . Megértem én , hogy minden játékban az AD sebzés dominál , de láttam én már nem 1 olyan játékot , ahol az AP Carry-t sikerült elfeedelni , és lehozta mint a szart . Egy feedelt AP Carry ellen ( Ahri , Annie , Viktor stb. ) nem sokat fogsz érni ezzel a buildel , mert még ha sok életed is van , akkor is leszedi pillanatok alatt . Ebben a formában a build és a rúna sem tökéletes . Egy full AD Team ellen persze , oda tökéletes , mivel ott meg sem tudnak karcolni . De ez az állítás ugyan így vonatkozik Malphite-ra is , az ellen sem ér semmit a full AD Team .

Lényeg : AP elleni védekezés 0 , a rúnákat nagyon nem értem , és nincs leírás . Tőlem ment egy piros .

Munir - 9 éve 1
Korrekt, és hasznos build! Köszönöm, ment a pacsi!
Belépés