Rek'SaiRek'Sai Build Guide: Rek'sai, a dzsungel királynője

50%
Készítette Serigala, Frissítve: 2016-06-11

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Vadászpengével kezdünk, mivel nincs manánk.
Az hogy sima potik vagy úújratölthető az attól függ akarunk e gankelni az első clear végén lvl 3-on.
Én az újratölthetőt szoktam vinni, és inkább biztonságra megyek, így nemcsak 2-300 goldot takarítok meg a potikon, de azt első back után lehet menni early gankelni is.
Core
Igen, jól látható, inkább a harcos fejlesztés felé megyek, mert ez jobb invade elleni duel-potenciált adhat rek'sai-nak, mielőttt tankosítani kezd. Emellett a fürgeség cipőjével kevesebbet tudnak lassítani, és a föld alatt is gyorsabban mozogsz.
Defenzív itemek
A védekező itemeink, amik a passzívunkra is rámennek, tovább gyorsítanak, és ha harcba kerülünk a sterak miatt eléggé megnőhet a sebzésünk a királynői haragra is, hogy a harapásról ne is beszéljünk.
Offenzív segítség
Ezzel fogunk rátapadni az ellenfélre, és javasolt a cipő után kirusholni hogy a gankelésünkkel a q-val területiben lassítsunk.
Végleges build kb így néz ki
A végére a vaselixír csak hab a tortára, de ha kell az a kis plusz akkor mindenképpen megéri.

Képességek

[Q] Királynői harag / Prédaleső

[W] Beásás / Előbukkanás

[E] Dühödt harapás / Alagútásás

[R] Ürességroham
Remélem nem kell kihangsúlyozni, hogy a fő támadó képességeinket maxoljuk ki először, mivel a kibukkanás a föld alól nem sebez csak fellök, a harapásunkat pedig a későbbiekben a tényleges sebzés miatt kivégzésekre lehet tartogatni.

Leírás

Üdvözletem! Sherigala vagyok, és ez (ahogy láttam) az első rek'sai guide az oldalon. Mivel a kis xer'sai királynő nagy kedvencem a jungleben, így készítettem hozzá egy olyan guide-ot amit én is használok rá, és elég szépen tudok vele aratni. A lényeg, hogy a távolságra specializálódott jungle-harcosokat (rátok nézek kindred meg nidalee, de főleg kindred.) ki sikerül bannolni, akkor nem lesz komolyabb gond.
Belépés