RengarRengar Build Guide: Rengar top lane - Darcigh's way

98%
Készítette Darcigh, Frissítve: 2014-11-15

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
A legbiztonságosabb kezdés 1 hosszú kard és 3 hp poti. Ez engedi, hogy bátran tradelhess ellenfeleddel, aki általában 1 hp potit hoz. Amennyiben mégsem így van, a ferocity előnyének köszönhetően erősebb leszel a legtöbb ellenfélnél, így a sebzésnek és a potikból visszakapott hp-val sikerülhet az első gyilkosság megszerzése 3-4. percben.
Első-második hazaútnál: A legfontosabb dolgom, véleményem szerint ezek közül választandók: brutális (remek cucc Rengarra, mindent ad, ami kell.), és attól függően, hogy a többi laned hogy teljesít, mobi cipő, hogy roamolhass, vagy cd redu cipő (én ezt preferálom!), hogy ultit spamolhass. Mind2 alkalmas roamolni, csak a cd redu-t alkalmasabbnak találom lanere és az ultin is óriásit dob. :)
Full build, általános:
Ez egy általános full build Rengarra. Lesz elég hp-d, hogy egy gyilkosság után életben maradj, valamint az armorod és magic resisted kombinálva a W (harci üvöltés) képességeddel rendkívül tankossá tesznek, amellett hogy 3 mp egy pentakill ennyi sebzéssel.

Képességek

[Q] Vadság

[W] Csataüvöltés

[E] Boladobás

[R] A vadászat izgalma
Opcionális: erős ellenfél esetén megfontolandó másodjára a W maxolása. Nagyon erős ellenfél esetén pedig elsőre is az ajánlatos. Így a túlélési esélyeid exponenciálisan megnőnek, ám a gyilkolási ugyanígy csökken.

Leírás

Rengar build, ahogy én szeretem. Semmi extra, csak a lényeg, ha van kérdésed, megtalálsz a streamen: twitch.tv/darcigh :)
Belépés