RivenRiven Build Guide: Op Riven Pentakill

25%
Készítette ellenfed, Frissítve: 2013-12-28

Varázslatok

Tárgyak

alap kezdés
Early game cuccok
midgame cuccok
late game
full ad team ellen
full ap team ellen
meccs eleje counterrel
ezzela kezdéssel sokáig kintmaradhatsz akkor is ha nemigazán tudod le trade-elni az ellenfeledet ez a kedzés nekem bevált jópárszár persze én csak gold5 vagyok göld 5 ös szinten eza kezdés 1 renakton ,jax és olaf ellen jól jöhet

Képességek

[Q] Törött szárnyak

[W] Ki csapás

[E] Hősiesség

[R] A száműzött pengéje
A skillekell igazából eléggé lehet alkalmazkodni az ellenfélhez ez 1 standard fejlesztés amit én használok. Ha megint counter ellen vagyunk pl: pantheon, olaf itt az e-t hasznos maxolni elsőnek mert igy megakadályozhatjuk ebben az esetbe a pantheon idegesítő dárdájának nagy dmg-ét és olaf true dmg-ét.

Leírás

Passzív - Runic Blade: Riven képességei feltöltik pengéjét, lehetővé téve, hogy bónusz sebzést vigyen be következő auto támadásánál. Riven 3 töltésre tehet szert, de egyszerre csak egyet használhat fel.

[Q]Broken Wings: Riven előlép és egy sor erős kardvágást tesz. Ez a képesség háromszor aktiválható egy rövid periódus alatt. Első / második használat: Az előtte lévő kis területen okoz sebzést. Harmadik használat: A levegőbe ugrik és lefelé csap, nagy becsapódást okozva, mi által hátralöki ellenségeit
[W]Burst: Riven sebzi és stunolja a közelben lévő ellenségeket.
[E] Valor: Riven előtör és rövid időre pajzs védelmezi.
[R] Blade of the Exile (Ulti): Riven kardja újraalakul, teljes sebzésének megszorozva bizonyos százalékát, valamint plusz hatótávolságot sebző képességeinek és alap támadásainak, illetve a képességet, hogy használhassa a Wind Sash-t egyszer. Wind Slash: Míg a Blade of the Exile aktív Riven újra aktiválhatja a képességet, hogy egy nagy lökéshullámot indítson, amely minden egységet sebez, hiányzó életüktől függően.
Belépés