RivenRiven Build Guide: Riven Build PLAT- DIAMOND ELO - 1 shot build |HUN

0%
Készítette RivenMain, Frissítve: 2017-07-23

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő item.
Én nagyrészt hosszú kard, és 3 élet potival kezdek de ha olyan ellenfelet kapsz PL: Jayce vagy kennen, sokkal jobb doran pajzsával kezdeni.
Első hazateleportálás után
Ezzek közül vegyél valamit, AP-ELLEN Nyilván Átok Nyelőt PL: Kennen ellen. Tankosabb ellen Kalapács elég jó szokott lenni : PL DARIUS,GAREN,SHEN-ellen,A többi item pedig, GANKPLANK,YASUO, ellen elég jók!
3.
Érdemes drakhtar-t venni, mert most nagyon op, mármint ha nagyot akkarsz sebezni, de amint mondtam is tank enemy ellen, a fekete hasítóbárd jobb,
És néha yoomu is nagyon jó tud lenni vagy egy Malmortius bendője! Ezzek közzük válaszd az első itemed! És a halál tánc is nagyon jó! Azt is érdemes rá kipróbálni, sőt sokat veszem első item-nek neki én is
Full Build [ VS AD TEAM ]
Ezzek közül válogass, ha páncél kell az ellenség csapat ellen!
FULL BUILD [VS AP TEAM]
Az első három item ajánlott csak spok ellen. Ha nagyon muszály, mert nem 1 ap-s van az ellenség csapatba akkor vegyél szellemarcot csak!
FULL AD ONESHOT BUILD.
Ritkábban használom, de 1shotolni nem nehéz vele, az adcjüket vagy nem tankosabb ellenségeket,

Képességek

[Q] Törött szárnyak

[W] Ki csapás

[E] Hősiesség

[R] A száműzött pengéje
Általába mindig Q-t érdemes elsőnnek ki tanúlni, de Kennen,jayce,Gnar vagy ilyen távoli harcoló ellenség ellen, Érdemes e-t Kitanúlni! másodiknak pedig e-t tanúlj kivéve ha szerinted, 2-es vagy és enemy-t megtudod ölni 1 flash combo-val ( ÉN nagyrészt e-t tanúlok 2-nak.)
Elsőnek mindig Q-t érdemes maxolni

Leírás

Na hát, ez lenne a riven guide, írok nektek pár elég op riven combo-t amivel 1 shotolni tudsz, vagy teamfightba minden enemyt megölni, ( írok külön teamfight ra, meg kilün 1v1 one shot ra, )
Teamfight : E-R-F-W-AA-R-Q --------- ( F = Flash) aki nem értenné!
1v1 one shot: R-E-H-F-R-Q-W ------------ [ H = Titán Hydra]
Belépés