SejuaniSejuani Build Guide: Sejuani mint a TOP 2. jungler (Patch 5.8) IMO :)

77%
Készítette Doxxa, Frissítve: 2015-05-04

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés.. Ugye a szokásos. :)
Két oldalról kezdhetsz, de a botlanetől nagyobb segítséget kapsz!

Piros oldal
-Béka (smite)
-Blue
-Wolfok
-Madarak (smite ha szükséges)
-Back és item vásárlás

Kék oldal
-Gólemek (smite)
-Red
-Madarak
-Wolfok (smite ha szükséges)
-Back és item..

Nos, a két buffot nem éri meg leszedni egyszerre mivel muszáj backelned a low hp miatt, ezért a buffok idejéből nagyon sokat vesztenél. Első back után szépen leszeded a második buffot is.. Ezzel jársz a legjobban. :)
Első back, első itemek
Első backnél megveszed a lila itemet és néhány potit. Ezt az itemet éri meg legjobban megvenni Sejuaninak a sustain miatt, de egy kék itemet még talán eltudnék képzelni.

A Mobility surranó nagyon hasznos item, nagy mobilitást ad a mapon, értsd gyorsabban érsz el A-ból B-be. Ezt a cipőt megveszem ha nincs jelentős CC az enemynél vagy earlybe szerzünk egy first bloodot, pár killt stb..

A jungler itemek közül a tankos itemet éri meg megvenni.. Jelenlegi patch (5.8) legerősebb jungle iteme, ez 100%.
Mid game
Frozen: Passzívja hasznos lehet olyan compok ellen akiknek nagy attack speedjük van, mint például: Irelia, Fiora, Kayle, Jax és stb.. Sejuaninak nagyon hasznosak az alap statjai az itemnek, mana, CDR és nagyon sok tankosság.

Randuin: Nagyon jó alap statok, aktív slow és hasonló passzív mint a Frozennek. Nem hülyeség egyet beszerezni egy teamnek.

Banshee: Egy nagyon hasznos passzív főleg CC-k ellen, nagyon jó statok. Egy kiváló tankos item.

Locket: AP compok ellen ahol nagyon sok az AP damage mindenképp legyen egy a csapatba! Ha nem vesz a support és a topos sem, legyen nálad.

Righteus Glory: Elég jó alap statjai vannak az itemnek, a passzívja pedig nagyon hasznos egy fight kezdeményezésénél és akkor is ha az enemy kezdeményez. Ha nem vesz a support vagy a topos akkor szerezz be egyet hamar!

Sightstone: Na igen.. Elérkeztünk ide is. Szomorú az az hogy ezt az itemet vannak akik elfelejtik akár egy supporttal is. Tartsd észben hogy nem csak a társaid feladata hogy visiont teremtsenek! Megéri megvenni, főleg ha látod hogy a társaid nem foglalkoznak a visionnel.
Late game
Warmog: Sok HP-t ad ami op a tankos jungle itemmel. Hasznos lehet true damage ellen. Pl: Olaf, Ahri, Irelia, Vayne stb..

Thornmail: Hasznos item lehet full ad compok ellen és olyan championok ellen akik basic attackokkal sebeznek többet, nem spellekkel. Pl: Master Yi, Fiora stb..

Ha még Mobility cipővel szaladgálnál, mindenképp megéri ezt lecserélni egy tankosra.
Mercury: Ha sok cc az enemybe mindenképp.
Ninja tabi: Full ad compok ellen hasznos, illetve szintén olyan championokra akik basic attackokkal sok sebzést osztanak. (írtam már egy pár példát)
Full build (1)
Standard full build.
Full build (2) Full AD compok
Thornmail, Warmog vagy Locket a végére.
Ez függhet attól is hogy kik vannak az enemynél, például ha sok true damage van náluk akkor Warmog és stb.. (már leírtam az itemeknél)
A Locket pedig szimplán egy OP item a shieldjével is.
Full build (3) AP compok ellen
Egy kevés armort mindig vegyél, még ha az AD Carry behind akkor is!

Képességek

[Q] Sarkvidéki roham

[W] A tél haragja

[E] Mélyfagyasztás

[R] Gleccserbörtön

Leírás

Sziasztok! Az én nevem Doxxa, és 2013 szeptemberétől játszom a játékot és nem tudom letenni. :) Jungle a main role-om, itt érzem igazán otthon magam. Imádok mindennel játszani amivel lehet csapkodni a farkasokat, békát, és a gólemeket. Sejuani szerintem egy nagyon erős pick főleg team rankeden. Nagyon sok CC-vel rendelkezik a champion, nagyon tankos és remekül scale-elnek a spelljei HP-ból ami rendkívül hasznos ebben a metában. A patch 5.8-as jungle tier listje SZERINTEM a következő: 1. Gragas 2. Sejuani 3. Rek'sai 4. Nunu és 5. Vi. Ez persze csak az én véleményem, de nézzétek csak meg a championok pick és win rate-jüket. :) Sejuani egyik legnagyobb hátránya az hogy az early clearje elég lassú, ezért próbálj a teamednek segíteni minél többet. Sajnos Sejuanival nagyon nem tudod piszkálni az enemy junglerét mivel nem egy erős 1v1 champion, de továbbra is érdemes wardolni az enemy junglet! Earlyben a knock upnak (Q) és a slowjaidnak köszönhetően elég erős gankjeid vannak amit használj is ki! Eltekintve az early hátrányaitól Sejuani mid/late gameben nagyon erős, teamfightokban nagyon hasznos karakter. Tartsd észben hogy nem csak az a feladatod hogy az enemy carryket CC alatt tartsd, ezzel sajnos nem mindig nyertek egy fightot ha a ti carrytek nem jut el a fighthoz mert például az enemy assassinok egyből kiszedik vagy nem engedik a fightba. Néha próbálj peelelni a carryteknek!
Ezt a leírást szeretném bővíteni, illetve több általam játszott championról is leírást készíteni. Esetleg ha valamivel nem értesz egyet vagy nem tetszik valamelyik része a guidenak akkor ne csak a piros pacsival reagálj rá, hanem írd meg légyszíves hogy melyik részével nem értesz egyet vagy miben tudnék javítani. Szerintem ezzel ti is tudtok nekem és én is tudok nektek segíteni! :)

Köszönöm szépen ha ezt eddig elolvastad, és remélem tudtam segíteni! Ha bármi kérdésed van, írj rám bátran, vegyél fel lolon, vagy csak nézz fel a streamemre. twitch.tv/doxxahun
Sok sikert nektek! :)
Belépés