ShyvanaShyvana Build Guide: Devourer Shyvana Jungle

71%
Készítette Riven Song, Frissítve: 2015-08-12

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Early-mid game
Offenzív tárgyak
Opcionálisan egy, esetleg két ilyen tárgyra lesz szügségünk, hiszen Shyvana elsősorban egy tank. Ezeknek a tárgyaknak majdnem mind csodálatos on-hit effektjei vannak, ami egy basic attackra gyúró sárkányhölgynek igen jól jön, ezért érdemes beruházni rájuk
Defenzív tárgyak
Ugyancsak választható, hogy mikor mit, legtöbbször ugye az ellenfél összeállításán (mint ap/ad) alapul, de egy Sunfire Cape-et (Naptűz köpeny) mindenképp érdemes beszerezni, az aoe sebzés miatt, valamint a Righteous Glory (Igaz dicsőség), azon kívül, hogy mostmár kevesebb életet ad, nagyon jó eszköz a kezdeményezésre (Shyvana ultijával együtt). A Látókövet is érdemes megszerezni, ha épp nincs más ötleted és van egy szabad hely a tárgyaid között, hiszen nagyon jó vision kontrolt lehet kialakítani vele, mindössze 800 goldért. És életet is ad.
Átlagos full build
Általában ezt használom, de legtöbb esetben relatív, a saját és az ellenfeled csapatán is múlik, ha kell, legyél tankos, ha kell, legyen sebzésed, alapvetően ez a build mindkettőből ad neked eleget.
Kicsit offenzívebb full build
Hogyha sok előnyötök és/vagy sok tankos karakteretek van, mindenképp érdemes több sebzést építeni. Shyvinek jót tesz.
Defenzív full build
Igaz, hogy így nem lesz annyi sebzésed, de jobban bírod a tankolást, ami alapvetően a szereped lenne, és csapatszinten így is elég lesz, ha jól össze tudtok játszani.

Képességek

[Q] Ikerharapás

[W] Kiégetés

[E] Tűzlehelet

[R] A Sárkány alászáll

Leírás

Miután bejött a frissítet Devourer, gondoltam kipróbálom a kedvenc jungeles karakteremen, és bevált. De még mennyire, hogy bevált. :D Személyes tapasztalatom, hogy egy, rohadt sok damage-e van, kettő, lvl 6 előtt még mindig nem a legjobbak a gankjei, de megoldhatóak, valamint, miután megvan a Devourer, ki sem jöttem a bozótosból, amíg meg nem lett az összes stack (na jó, néha, de csak ha tényleg baj volt) rajta. Plusz pont, hogy a szellemkutya nagyon aranyos. :D A sok attack speedhez és Shyvana kitjéhez tökéletesen passzolnak az on-hit effekteket garantáló tárgyak, mint a Hydra, vagy a Black Cleaver. A tárgykészletből ugyan kimaradt, de végül is, a Háromság hatalma is megfelelő választás lehet, bár relatíve sok időbe telik kiépíteni.
A korai játékban, hatos szint előtt nagyon nehéz megfelelően gankelni vele, de lvl 6 után egy jól időzített ultival jó kis meglepibulikat lehet összehozni vele. Ugyan a sebzése sosem a legmagasabb, de nem is egy ad carry karakter, valamint nagyon felemelő, hogy 1v3-ban is nagyon nehéz leszámolni vele. Összességében egy nagyon jó dzsungeles karakter, ha preferálod az alaptámadás-központú bajnokokat, és nem zavar a tömegirányító képességek csekély jelenléte, és a (valljuk be) minimális mobilitás.

Köszönöm, hogy végigolvastad, tessék, itt egy Shyvana fanart ^^ Jó játékot, kevés flame-et és sok wint kívánok mindenkinek.
- Riven Song

Belépés