SionSion Build Guide: A pusztító gank MASTER(nem Yi)

72%
Készítette DirtyThief, Frissítve: 2015-08-04

Varázslatok

Tárgyak

KEZDÉS
Általános kezdés jungle-ben. És ha van egy Shaco az enemy jungle-ben, akkor AFKoljunk ki, mert pokkolá teszi az életünket az erdőben és azon kívül is, amúgy jó szórakozást.
1. Vissza térés
Az első jungle kiírtása után(a suttyórákot is bele értve) térj vissza és vedd meg ezeket, mert kellenek és kész :D . A Csatározók szablyája nagyon jó az első gankekhez, gangbangekhez vagy Gangplankekhez mert aki nem tudná(cöhhh):"Ha rááldozol egy Smite-ot az enemy fejére, akkor a következő 3, ismétlem 3 másodpercben minden őt érő kibaszott sebzés TRUE DAMAGE-ET OKOOOZ!!! és ha ezt jól kitudod használni, akkor meg is van a team-ednek a FIRST BLOOD(Nem Annie-re gondoltam!)." Ez azért volt idézőjelek között mert ezt így írta le RITO nagybácsi.
Mid Game(nem Mid lanen :D)
Hol is kezdjem? Hmm... Réges-rég egy messzi-messzi szurdokban. RITO mester kitalálta, hogy a Parázsbehemót adjon +25% HP annak aki viseli. Hat ez mekkora kibaszás már nem? És erre fel még pluszban kapjon még az illető 300 HP-t is. Nem rossz!

A pipellőt gondosan válasszuk meg. Ezt úgy kell, hogy megnyomjuk a TAB billentyűt és ha azt látjuk, hogy a mides van elfeedelve(vagy valamelyik másik AP-s emberke) akkor szépen veszünk egy magas szárú barna Adidas-t, ami kék fényeket áraszt. Ha pedig az ADC van elfeedlve(vagy valamelyik AD-s emberke), akkor veszünk egy márkátlan zöld cipőt. De a legrosszabb, ha mindenki elvan feedelve, akkor pedig tök mind1 hogy mi a sz*rt veszünk úgy is defeat. De a remény hal meg utoljára és nehogy igennel szavazz. Ha pedig jól álltok, akkor vegyél egy 24 karátos arany fuxot, akarom mondani cipőt.

-Ha mégse vesztünk én akkor szoktam megvenni magát a tökéletességet, ez pedig a :
BLACK CLEAVER
-Miért is?
-Ad 400 HP-t.
-Óóó... Akkkor ez egy jó tankos item.
-Álljunk meg egy szóra. Ad +40 sebzést is.
-Akkor ez...
-Kussolj! Nem fejeztem be. Ha ez nem lenne elég 20% Cúl Dávn Reduksön-t is ad. Ezen felül... ki találta ki azt?... Hogy egy tankos item, ahogy mondtad, adjon qrva armor pen.-t? Ez tisztára felháborító.
-Akkor én ezentúl előszeretettel használom majd.
-Köszönjük Emese.

A trinket fejlesztés megéri, mert 2 wardod birsz lerakni és ezzel szarrá szopatod az ellenfeleidet, mert te ez a "Fuck the system" emberke vagy és csak a csellendzserek szoktak venni mostanában trinket fejlesztést.

A Homeguardot ne feletsük meg venni, mert köll és kész!!! Lét szükséglet.

Finom Latte game
Sion mindent imád, amit meglehet du... ami ad HP-t és Armor-t/MR-t.De ami igazán jó neki, az a Randuin, Szellemarc, Iron solarik, Igaz dicsőség és a Frozen Mallet.
Randuin:
+500 HP
+70 Armor
+Ha megcsap az enemy, azt ez a tárgy nem szereti, durca lesz és 15%-al csökkenti az enemy AS-jét(Attack Speed)
+Aktív: Dos másodpercre 35% csökkenti az ellenség mozgási sebességét*0*IMÁDÁS*0*, nem pont egy Nasus W, de ez is valami!

SZELLEMARC:
(ez egy szar)
+400 HP
+55 MR(Medzsig Reziszt)
+100% alap HP-regen
+10% CDR

ÉS

Passzív: 20%-kal növeli az összes kapott gyógyítást. Még jó hogy Sionnak nincs olyan képessége/tárgya amivel healelné magát.
(nem annyir szar ez a tárgy)

IRON SOLARIK:
Ezt igazából nem tudom minek írtam ajánlottnak. :/
+HP,MR,CDR
Aktívnak a pajzsa szinte semmit nem ér, de az aura az jó:+20 MR és 75% alap HP-regen a közeli szövetséges hősöknek. Valljuk be ez azért nem rossz, de a feedelt Kata ellen szart se ér. :/

Igaz dicsőség:
+500 HP
+300 Mana
+100% alap HP-regen
Passzív nem ér semmit, ha 18.-ik szinten veszed meg. :P 150 HP-t és 200 Manát tölt vissza 8 sec alatt szintlépéskor.
Aktív: 3 sec-re 60%-al növeli a szövetségesek move. speed-jét és a végén csökkenti az ellenség move speed-jét 1 sec-re 80%-kal. Fantörpikus!

Jégkalapács:
Egyszerűen kibaszott jó!
+700 HP!!!
+30 sebzés
Passzív: Ha eltalálsz egy ellenfelet AA-val, akkor 1.5 sec-re 40%-val lelassítod őket. Szóval 2.5-ös AS-el nem bisztos hogy eltud menekülni az ellenfelünk.
My Févörit Full Build
Ebben benne van minden ami kell:
+Sok move speed
+Elegendő AD
+Armor pen.
+True DMG
+Armor
+MR
+Slow
+HP-regen
ÉS KIBASZOTT SOK HP!!!!!
Troll Build
Crit Sion <3, azaz rúgj le mindenkit a gechibe. Ezért szoktak reportolni, mert lehozom nekik a meccset. Mert ha sokat gankelsz ezzel a buildel akkor valószínű hogy surrender at 20 lesz az enemynek, mert senki sem szereti azt ha egy nagy állat ultival belemászik a pofádba és Smite Q W E és meghaltál, közben megmozdulni sem bírsz a sok stun meg slow miatt.

Képességek

[Q] Megtizedelő csapás

[W] Lélekkohó

[E] Gyilkos üvöltés

[R] Megállíthatatlan roham
Dzsungli: Q közben W E W a kombó. Utánna ahogy jön :D.
Gank: R becsapódás előtt W Smite Q W E
Teamfight: Mint a Ganknél.

Leírás

Szerintem mindent leírtam amit lehet :D. Sok meccsem van Sionnal, szám szerint nem tudom mennyi, de elég.

Sion az nagyon jó a sűrű gankekhez a sok HP és jó spellek miatt és így könnyen lehet hozni a lane-eket. Ha hadjuk, hogy elfeedelődjenek az ellenfelek akkor még a nagy embert is megtudják enni. Mindig igyekezzünk a chatben nem qrva anyázni. Kérdezzük meg a midest hogy kell-e neki a blue, Szóval bébi szitteld az egész csapatot és meccsett, akkor nagyobb a nyerési esélyetek.

Köszönöm hogy megnézted a Build Guidomat.

2015, 5.14 patch
Belépés