ThreshThresh Build Guide: Protectes Thresh Build Season 7

0%
Készítette 9j9tz, Frissítve: 2017-04-01

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Ezekkel az itemekkel érdemes kezdeni. Szükség esetén (erős early game jg, pl. lee ellen) egy Észlelő őrszem is belefér a kezdésbe.
Első hazamenetel
Ha teheted akkor 1225 arannyal menj haza és ezeket az itemeket vedd meg. Ha mégis haza kell menned 1225 arany előtt, akkor első mindenképpen a Látókő. A látókő után fontos megvenni a Pásztázólencsét, amit 9. szinten le kell cserélni a Látó Fejlesztésre.
Harmadik-negyedik hazamenetel
Az itemek fontossági sorrendbe vannak. Általában jobb a Hegy arcát megvásárolni a cipő elött, viszont ha rosszul álltok boton, akkor érdemes a cipőt előtérbe helyezni. Ilyenkor vásárold meg az Ereklyepajzsból Targon vértjét, utána Mozgékonyság cipője, majd fejezd be a Hegy arcát. Bizonyára ilyenkor már megvan a 9. szint, ezért a Pásztázólencsét cseréld le a Látó fejlesztésre.
Legfőbb protect itemek
Sajnos a Megváltás nincs benne az oldal "buildkészítőjében" ezért azt nem tudom berakni. Lényeg az, hogy a cipő után vásároljuk meg a Megváltást, majd Pedig Az Iron solarik medálját. Az utóbbi elhagyható full ad enemy ellen. Helyette érdemes egy Randuim Ómenjét, vagy valami armoros itemet kiépíteni.
Full Build
A cipő után a Megváltásra van szükségünk, az Iron Solarik medálja után pedig egy Lovagi Esküt szoktam venni. Legutoljára a Látókőből csinálok egy Rubin Látókövet és ha marad fölöslegesen 500 arany akkor a Vas Elixírt is megveszem.

Képességek

[Q] Halálos ítélet

[W] Sötét átjáró

[E] Nyúzás

[R] A doboz
Az első spell attól függ, hogy jön-e az enemy team, vagy megy-e a te teamed invadeelni. Ezért ne is tolj ki semmit rögtön az elején. Ha valaki halálán van csapatodból akkor told ki gyorsan a W-t, és mentsd meg vele. Ha a bokorba álltok többen mint az enemy team, és ők felétek közelednek, akkor a Q-val kezdj, és szerezd meg a csapatodnak a First Bloodot. Ha semmi esemény nincs a meccs elején, akkor marad az E betűs kezdés. Addig ne nagyon "segíts" az adc-nek farmolni az Ereklyepajzzsal, amíg nincs E betűd, ugyanis azzal a nagyon kevés Basic Attackal valószínüleg csak el fogod rontani neki a farmot. Ez a kilátástalan helyzetekre természetesen nem igaz. Azt a miniont, amit az adc-d tuti nem tud elvinni azt mindenképpen próbáld meg elvinni az Ereklyepajzzsal. Ha nem is sikerül te legalább megpróbáltad.

Leírás

Köszönöm, hogy végigolvastad a buildem és remélem tudok vele segíteni. Azt gondoltam, hogy 280ezer hősponttal megpróbálok segíteni másoknak is. Ha esetleg érdekel, hogyan játszom, akkor nézz fel a Twitch csatornámra (www.twitch.tv/9j9tz). Sajnálom, hogy nem tudtam minden itemet belerakni az oldal hiányossága miatt, de ezeket próbáltam pótolni a leírásba. 9j9tz
Belépés