ThreshThresh Build Guide: "Come out and play."

67%
Készítette Hioketsu, Frissítve: 2014-09-30

Varázslatok

Tárgyak

Starting Items
Ezekkel előnyös kezdeni.

-Reliccel nagyobb gold bevételed van de persze ha nem megy vele a last hitelés akkor nyugodtan vehetsz helyette Ancient Coint :)

-Jobban tudod segíteni a lanelést.

-Lanelés alatt:Nagyon figyelj oda az ADC-vel való kommunikálásra pl.(agresszívan szeretne-e játszani vagy sem.Mikor akar támadni stb.)Threshel igazábol érdemesebb egy LvL 2-es All-int nyomni igazából ha szépen megtudod beszélni az adcdel akkor szépen ki lehet jönni belőle csak igyekezz eltalálni a hookod.
Első Back
-Ha toltatok egy LvL 2-es all int és legalább 1 assistot kaptál már tapasztalataim szerint szépen kijön egy sighstone.Kb a 7. perce fele szoktam Threshel backelni és kb az alábbi itemek jönnek ki:Sightstone,2 Vision Ward és Mana potik.

-Ügyelj arra,hogy mindig legyen visionotok.Ha nyertétek BOT lanet akkor kicsit mélyebbre is lehet rakni wardokat.A wardok helyzete attól függ melyik oldalon vagytok.
Ezt majd leírom a leírásban hogy hogyan wardozz :)
Második back
Ilyenkor már érdemesebb kivenni a cipőt.Én általában a mobilitis cipőt szoktam kivenni érdemesebb emberek chaselésére illetve a csapattársaidnak free taxi vagy:P.A Face of the Mountain minél hamarabbi kivételét javaslom és persze a VISION Wardok folyamatosn fent tartását.De ha nagyon sok goldal backelsz akkor enemytől függően érdemes itemet venni.Ha az enemyben inkább több az ap akkor érdemesebb belekezdened egy Locket of Iron Solariba de ha viszont az ad több akkor egy Randuins Oment érdemesebb.

Ui.:Érdemesebb minél hamarabb átfejleszteni Ruby Sighstonera.
MID-Late game build
Igazából eddig nem nagyon jutunk el de ha még is.:)Ugye eddig nekünk van egy:Mobis cipőnk,Ruby vagy sima Sightstonenk illetve egy Locket of Iron Solarink vagy Randuins Omenünk.Igazából ezt a 2 itemet mindenképp meg kell venni csak a sorrend nem mind1.Ha több az AD akkor inkább Randuins Oment kell hamarabb ha az AP akkor a Locket of iron Solarit.Már csak 1 itemünk maradt ami szintén enemy függő.Ha már csak fun és még tart egy Ohmwreckert ajánlok csak annyi okból h"Free Towerdive" de persze ha nagyon segíteni akarsz akkor egy Zeke's Heraldot is vehetsz.De ha már hard game akkor tankosíts picit.A trinketed SOSE felejtsd el feljavítani.

Képességek

[Q] Halálos ítélet

[W] Sötét átjáró

[E] Nyúzás

[R] A doboz

Leírás

A Wardolás amiről beszéltem:

Ha kék vagy!

Lanelés alatt:Ha az adcd pushol akkor érdemes a threebushba egy VISION Wardot helyezni.A dragonhoz 1 stealth ward és a riveren lévő kisbokorba 1-et.Ha az enemy jungler olyasmi mint 1 Vi,Lee,Kha akkor érdemes az ő threebushukba helyezni egy STEALTH Wardot.Ha már betörtétek a towert akkor érdemesebb az ENEMY bluet wardozni és a wolfok felőli bokrot szépen belátható ha lenen maradtok ha nem.

Ha lila vagy!
Lanelés alatt:Ha az ADCd pushol akkor érdemesebb a dragonhoz 1 STEALTH Wardot rakni az alatta lévő bokorba a VISION Wardod.A threebushba mehet 1 STEALTH Ward és itt is ugyan úgy ha szerinted laneről kaphattok ganket érdemesebb a GOLEMEK felőli bokrot wardozni.

Igazából a többi alap gondolom.
GL&HF Használd sok lpvel :SS
Belépés