ThreshThresh Build Guide: Thresh-A megváltó

50%
Készítette Peterhenk, Frissítve: 2016-04-07

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Egy átlagos support kezdés. Mással ne is kezdj!
Első hazatérés
Ugye a supportnak az a dolga ahogyan tudja védje meg az ADC-jét ez például a bokrob biztosítása az egyik "support munkának" is lehet nevezni.Meg egy kis HP-t is biztosít.A pásztázólencse is jó célt szólgál.Ja meg még egy cipő is jó lenne :)
Első hazatérés +
Ha sikerült megvenni a látókővet és a pásztázólencsét és még maradt annyi pénzed hogy tudd fejleszteni a support itemet akkor vedd meg :) Ja meg még egy cipő is jó lenne :)
Második hazatérés
Az a lényeg ,hogy megtud venni a hegy arcát , mert akár életeket is lehet vele menteni.Ha még maradt pénzed akkor kezd el megvenni az igazdicsőséget.A cipőt viszont lényeges lenne fejleszteni!
HP és az Armor a lényeg!
A randuinra nagy szügséglesz az enemi ADC ellen , a holtak vértje az meg jó ha van :) és a cipőt naracsra vagy zőldre fejlezd!
Végén
A látókővet csak a végénél fejlezd át rubiná , mert az elején fölösleges!Ha már magevannak az itemek akkor a vaselixíreket lehet venni!
Full build
Íme a full build , ez az igazi Thresh !

Képességek

[Q] Halálos ítélet

[W] Sötét átjáró

[E] Nyúzás

[R] A doboz
Én elsőnek a [Q] képességet szoktam maxra kifejleszteni , utána az [E] és majd a [w]-t ,de ha olyan ellenség ellen vagytok akkor elsőnek a [Q] maxra és utána a [W]-t végére pedig a többit.

Leírás

Thresh egy igen szívós support , elég sok oldalú , eleget suppoltammár hogy tudom hogy többféle support van .Vannak például azok a supportok akik segítik a csapat társaikat kill-hez jutni és vannak azok a suppok akik megmentik a csapattársaikat vagy egyszere mind a kettö ami az Thresh. [Q] képességeivel segíti a csapatát kill-hez jutni . A [W] megmentheti vele a csapattársait ha pácban van és az [E] az viszont jó amikor ráugrasz a [Q]-val az enemire akkor még egy kicsit tobáb tudod lökni így kevesebb az esélye elmenekülnie élve. Ha az [E] képeségét jólhasználod akkor még életeket is tudsz vele menteni. Figyelj mindig az [E] passzivra csak enemire tartogasd ! Kell egy kis gyakorlat hogy előtörjön belöled az igazi support .
Belépés