ThreshThresh Build Guide: Thresh CDR build

67%
Készítette BandeSZ, Frissítve: 2014-05-18

Varázslatok

Tárgyak

start
1back
ha megvan a sightstone cseréld le a trinketet
2back
core
end
Ha több ad-van az enemy teambe akkor RANDUIMMAL kezdj, ha inkabb az AP a több vagy az a táposabb akkor Banshee / mikael, én a banshee-t ajánlom nagyon jó item
a meccs végére mind a hármat meg kell venned

Képességek

[Q] Halálos ítélet

[W] Sötét átjáró

[E] Nyúzás

[R] A doboz
INVADE ESETLN Q-t level1-en, ha nincs invade akkor E-t.
Q és W maxolással a CD-k folyamatosan csökkennek, és mivel ez egy CDR buildes thresh ezért nagyon fontos ezt kihasználni.

Leírás

Sziasztok BandeSZ vagyok, jelenleg EASTen játszom diamond1-ben, és Thresh a main-em.
Nagyon sokféle buildet próbáltam már ki hozzá és ez volt az amit a legjobban élveztem. Ezekkel a masterikkel és itemekkel hamar el lehet érni a 4,2 sec CD-s Death Sentence-t(mivel ha talált -3 sec cd). Ha jól használod a Q és E cd-ket akkor szinte mozdulatlanná tehetsz egy ellenfelet, amiért a csapatod nagyon hálás lesz.

PICK BAN: ha van esélyed befolyásolni a bannokkat akkor egy Morganat érdemes kivenni a játékból nagyon idegesítő tud lenni, de ha véletlen bent marad ha jól játszol kikerülheted a Shieldjét.

LANE GAME

Lanen nincs más dolgod mint basic attackal folyamatosan idegesítsd az enemy supportot / ADC-t, és ha egy jó pillanatot látsz egy Q-val megtámadod, csak akkor húzd rá magad ha biztos a kill, és biztos vagy benne hogy nem ugrik a fejedre az enemy jungler. Ha nem biztos a kill akkor csak megrángatod egy kicsit és beleüttök párat.


LATE GAME

Kétféleképpen használható Thresh:

1. All-in: Ez abból áll hogy kiválasztasz egy célpontot az ellenfél teamből( ADC/ APC vagy aki nem tankos) és ráhúzod magad majd behúzod a lámpával a tankot vagy a jungler és elnyomsz mindent. Ha túléled, hogy behúztad magad és megöltétek a célpontot onnantól kezdve csak defeled az ADC-t.

2. Peel-only: Ezt a stílus akkor használod amikor általában az enemy team engagel, ilyenkor az a dolgod, hogy megvédd az ADC-t és azt kell fokuszálni aki rátámad.

Remélem segítettem, pá :)

http://www.kephost.com/image/oM

eznem az a build de itt a reklám helye :
https://www.youtube.com/watch?v=V8Ja37LMbnk&feature=youtu.be
Belépés