ThreshThresh Build Guide: Thresh - Én vagyok a szörny az ágyad alatt!

58%
Készítette DeadKnight314, Frissítve: 2015-03-05

Varázslatok

Tárgyak

Ezt szoktam használni mindig!
1.(early game) Hazatéréskor már megkellene legyen "A hegy arca" (csak azért szoktam ezt venni mert late gameben megtudjam menteni az ADC életét ha őt focusolják) de ugyan működik a "A felemelkedés talizmánja" ezzel az itemmel ha nagy a lassítás az ellenséges csapatban!
2.Hazatérésnél a Rubin látókő-t kellene megvásárolni egyrészt azért hogy a gankeket jobban ellehessen kerülni más részt több wardot kapsz így nagyobb lehet a map vision(pl. ha sarizik az ellenséges csapat vagy baronozik de ezek csak példák)ami a csapat számára hasznos is lehet.
3.(Mid game)Hazatérésnél már a defensive itemeket(Randuin ómenje vagy ugyan úgy müködik a Warmog vértje)illetve egy Mozgékonyság cipője!
(Persze ha Thresh-el játszól akkor elkellsajátitanod a Hookolást erre a legjobb megoldás hogy 30-40 gamet játszódj Thresh-el)
4.Hazatérésnél(kb.late game)Az Iron Solari medálja és Mikael tégelye is megkellene legyen! Ezt a két itemet shield-nek szoktam venni összesen ezekkel az itemekkel(A hegy arca,Iron Solari,Mikael tégely) játsznyi könnyedséggel meglehet menteni egy szorult helyzetben levő csapatársadat(ha nincs lámpád)! Utólsó item az személyre szabható de én az Őrangyalt vagy Bansheek fátylát szoktam venni!

Képességek

[Q] Halálos ítélet

[W] Sötét átjáró

[E] Nyúzás

[R] A doboz
Level 1-en hatásosabb kirakni a q-t mivel a hook/húzás sokkal effektívebb a cc mit az e betű és így ezzel lehet szerezni már majdnem egy first bloodot! Vagy megmenteni egy adc-t Level 2-ön viszont jobb kirakni az e betűt mert lehet vele egész jól engagelni ami vagy az ellenséges csapat ADC-ét vagy akár egy supportot is el tud vinni! Level 3-an a lámpa nagyon jól jön mert a ganket meglehet előzni vele ha dobod az ADC-nek a lámpát így kevesebb az esélye hogy meghal!

Leírás

Elég sok munkát illetve információt igényelt ez a Thresh bajnok remélem elnyeri a tetszéseteket és remélem hasznotokra válik!
Utó irat: Sajnálom hogy a buildekkel nem tudtam annyit foglalkozni! De ez gondolom nem annyira nagy baj!
Belépés