TristanaTristana Build Guide: Tristana adc (Olvasd el a leírást, mert hasznos)

32%
Készítette Chaloz, Frissítve: 2014-09-25

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő hokmák!
Első Item
A legjobb early item Adc-nek, nagy sebzés+critical továbbá a 250%-os passive ami tud baszatni rendesen! Megnő a tradek által okozott sebzés különbség is és nagyobb eséllyel nyered a boton kialakult fightokat is, kivéve ha már el feedelted az enemy Adc-t mint a szar!
Cipő kell!De nem kettő! Értem?
Ezt gondolom nem kell magyarázni max annyit, hogy ha fejleszteni szeretnéd akkor NE! Homeguardot fejlesz csak azért mert geci jó szaladgálni kúrva gyorsan! HANEM! Alacrityre fejleszd tovább (az a zöld kis baszom) Adc vagy a mobilitás a lényeged.
Late-ben Cseréld Zephyr-re!
Kicsi As!
Earlyben sokkal jobban jársz ezzel az Attack speedes itemmel, mint bármelyik másikkal mivel Tristana alapból kap A.S-t(Attack speed)Q-ból szóval az a 40% A.S bőven elég early és mid gamre.
Továbba, ha feltőltődik ugye a passive-ja akkor a következő alaptamadás + 100 magic sebzést is okoz(legfeljebb 4 enemy-nek) Ha pedig be critical-ozik akkor egyuttal be is hánynak mert ihaj csuhaj damázs!
Late gamere ajánlott lecserélni Phantom Dancer-re
Kicsi life steal
Life stelt gondolom nem kell magyaráznom a B.T erre egy kiváló eszköz.(Habár ezzel a Hp shieldes buzisággal nagyon elrontották.)
Armor penya, hogy basszál oda!
Ugye last Whisper fasza kis armor törő item adc-nek kiváltkép hasznos vegyed meg mindig,mert nem csak akkor jó ha geci tankos az enemy, hanem arra is jó, hogy a MÁR meglévő armorját az enemynek leszedi még ha nem is vett semmi armort(Gondolok itt runa,mastery)
Kicsi def!
Erősen AD-és team ellen ajánlott inkább Guardian angel, de ki mit prefereál! Én a Banshee't ajánlom mert például,ha van az enemyben egy blitz és szopja a grabet emiatt a kis fasza item miatt akkor jól kiröhögheted akár all chatben is!

Képességek

[Q] Gyorstüzelés

[W] Rakétaugrás

[E] Robbanó töltetek

[R] Óriási lövés

Leírás

Kúrva jó champ! Toljad éjjel nappal!
Belépés