TrundleTrundle Build Guide: Trundle TOP

100%
Készítette LecsuRRR, Frissítve: 2015-01-11

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő itemek
Kezdésnek Doran's Shield-et tudom ajánlani, mivel trundle közelharci karakter ez megkönnyítheti a farmolást, ezen kívül Trundle Q-ja pótolja az attack-ot ha valaki Doran's Blade-el kezdene, trundle passzívja pedig segít a life stealben. (+ ott az a kis heal reg amit a Doran's Shield ad)
Offense/Defense itemek
Első itemnek Ruined King-et ajánlom life steal és attack miatt, attack speed pedig a W képességgel kiegészítve elég jól jön. Aktívja pedig az R-el kombinálva már el is veszi ellenfelünk 40% életerejét anélkül hogy hozzá érnénk.

Randuin's Omen az életerő és pajzs érdekében. ezen kívül az aktívja is hasznos E-vel kombinálva(így több ideig lassíthatjuk ellenfelünket ezzel tovább sebezhetjük)

Trinity a még több mozgási sebességért Phage passzívja miatt, így amíg lassítjuk az ellenfél mozgását, mi még gyorsabban mozgunk és még kisebb az esélye hogy elfut, ezen kívül a Sheen passzívja is jól jön.

Spirit Visage még több életet kapunk és lesz varázslat ellenállás, passzívból pedig növekszik a life steal képességeink nagysága.

Frozen Mallet ismét több életerő és támadó erő, passzívjával pedig tovább lassítjuk ellenfelünket míg Phage passzívja miatt továbbra is gyorsan mozoghatunk.(+ W)

cipő pedig ellenfél teamjétől vagy lane-től függően..(persze ne utolsó itemként)

Képességek

[Q] Veszett harapás

[W] Fagyos birodalom

[E] Jégoszlop

[R] Leigázás
Q: az el lopott Attackot szintén megkapjuk 1 időre így könnyebb a farmolás.(minionra is érvényes)

R: kijelölt ellenfél 40% armorját és magic resistjét ellopja és azt mi megkapjuk. ezen kívül elszívja 25% életerejét amit szintén megkapunk. teamfightben érdemes tankra rakni hogy nekünk több védelmünk legyen, de ADC-re talán még fontosabb és bölcsebb döntés. alkalomtól függő.. mikor hogy XD

Leírás

Itemekhez le írtam pár kombót, szerintem nem rosszak, főleg Ruined king + R :D

Spellekhez még annyit hogy nem minden esetben viszek ignitet, teleport is hasznos ha nem akarjuk otthagyni a lane-t huzamosabb ideig, és a farmot is segíti hisz kevesebb idő megy el míg kiérünk a 2. turretthez.
Belépés