UdyrUdyr Build Guide: The Spirit Walker - Sated Devourer Build

93%
Készítette Plaatinum, Frissítve: 2015-08-24

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés:
Kezdésnek az alap jungler itemet a Hunter's Machete-t (Vadászpengét) ajánlott megvenni mint minden más junglernek. Nincs sok értelme mást itemet vásárolni kezdésből.
Első Itemek:
Az első és legfontosabb ,hogy minél hamarabb probáljuk megvásárolni a Stalker's Blade-t (Orvvadászok pengéjét) majd rá a lila vagyis a Devourer (Lélekfaló) enchantot.

Stalker's Blade - Erről a jungler itemről annyit ,hogy ha megölsz a jungleben egy nagy szörnyet +30 goldot kapsz. Valamint a smiteoddal megtudod célozni az ellenfeleket igy sebzed őket és lelassitod 20%-al.

Devourer Enchant - Miútán ezt megvásároltad stackeket tudsz gyűjteni és mikor elérted a 30 stacket a item átalakul.

- 1 nagy jungler szőrny megölése 1 stacket ad
- 1 ellenfél megölése 1 stacket ad
- a sutyerák megölése 2 stacket ad
- a sárkány megölése pedig 5 stacket

Na szóval ha megvan a 30 stack (jó ha már 15-17 percnél ez megvan) a Devourer átalakul Sated Devourer Enchant-á. Amit azt eredményezi ,hogy lesz neked +50 támadási sebességed valamint 60 varázssebzésed találatonként (a korábbi 30 helyett) és kapsz még egy passzivot (neve: Fantom csapás) amivel minden második alaptámadásodat egy "fantom csapás" kisér ami másodszorra is kiváltja a találati hatásokat.

Mikor megvásároltad a Stalker's Blade-t és rá a Devourer Enchantot minél hamarabb vásárolj cipőt. E három cipő közüli választást ajánlom:

- Mercury's Treads (Higanyléptek)
- Ninja Tabi (Tolvajsurranó)
- Boots of Swiftness (Fürgeség cipője)

Az első backelésnél a sárga trincketet már lecserélheted pirosra amit ha elérted a 9es szintet érdemes azonnal tovább fejleszteni.

A jó vision control miatt pedig vegyél minéltöbb wardot!
Full Build:
Itt az általam használt full build:

Mercury's Treads - Ezzel a cipővel könnyű lesz menekülni mivel 35%-al csökkenti cc-k időtartamát és még egy kis tankosságot is ad.

Stalkers Blade, Sated Devourer Enchant - Ha eléred a 30 stacket nagyon megnő a dmg-ed + a Trinity Force-al 1v1-ben verhetetlen leszel és igy könnyű lesz split pusholni is.

Trinity Force (Háromság hatalma) - Ez az item Udyrnak elengedhetetlen mindent ad ami csak kell :D. A Phage (Kalapács) ad egy enyhe + sebzést, tankosságot és passzivja meg még több mozgási sebességet ^^. A Sheen (Ragyogás) elengedhetetlen passzivja miatt: miútán használtál egy képességet a következő alaptámadásod bónusz fizikai sebzést fog okozni és igy igazából Udyr teljesen erre épülő karakter. A Zeal (Serény) bónusz mozgási, támadási sebességet és kritikus csapást biztosit ami mind jó Udyrnak.

Frozen Heart (Fagyos sziv) - Rengeteg armor (100), 20% cdr, 400 mana + csökkenti a közeledben lévő ellenfelek támadási sebességét.

Randuin's Omen (Randuin Omenje) - 500 hp, 70 armor + passziv támadási sebesség lassitás és aktiv mozgási sebesség lassitás a közelben tartózkodó ellenfeleknek.

Spirit Visage (Szellemarc) - A passzivja 20%-al megnöveli az Udyr W képességéből származó életlópást, ezen kivül ad még 400hp-t, 55 varázsellenállást, +100% alap hp-regent és 10% cdr-t

Ezen a builden természetesen lehet változtatni:

- Ha az ellenséges csapatban nagyon erős poke-olós karakterek vannak (pl.Nidalee, Jayce) vagy rengeteg cc-vel rendelkeznek (Morgana, Leona) akkor ajánlott a spirit visage-t (szellemarcot) lecserélni Banshee's Veil-re (Bansheek fátyla)

- Ha az ellenség csapata teljesen Ad karakterekből áll akkor fölöslegessé válik Varázsellenállást buildelni ezért a Spirit Visage-t lecserélhetjük Thornmail-re (Tüskevért) vagy egy Sunfire Cape-re (Naptűz köpeny)

- Ha viszont rengeteg Ap karakter található (tegyük fel Top, Mid és Jungle is Ap karakter + még Adc-nek is egy Corki van) akkor Forzen Heart-et meg a Randuint cserélhetjük le monjuk egy Maw of Malmortius-ra (Malmortius bendője) és egy Locket of The Iron Solari-ra (Az iron Solarik medálja) vagy még a Wit's End (Utolsó esély) sem lehet rossz választás


Képességek

[Q] Tigris alak

[W] Teknős alak

[E] Medve alak

[R] Főnix alak
Itt az oldalon csak 3-at tudok tenni a ultihoz ezért leirom ide (Vagy felül ami Q képességen van az vegyétek úgy mintha az Ultin lenne):

1.R --> 2.W --> 3.R --> 4.E --> 5.R --> 6.W --> 7.R --> 8.W --> 9.R -->

--> 10.W --> 11.W --> 12.E --> 13.E --> 14.E --> 15.E --> 16.Q --> 17.Q --> 18.Q

Leírás

Sziasztok! Gondoltam elkészitem ezt a buildet kedvenc karakteremről Udyrról ,hogy ha esetleg valakit érdekelne ez a karakter jobban megismerhesse.Udyr nem nagyon sorolható a meta karakterek kőzé ennek ellenére nagyon erős jókezekben és ami szerintem a legfontosabb ,hogy nagyon szórakoztató ^^. Elképesztően gyors, tankos, és mixed dmg-el rendelkezik, ennél több mi kell egy karakternek? Udyr szerintem a játék mind három szakaszába nagyon erős. Early game-ben a gankjei fájnak és ember legyen a talpán aki egy Udyr ellen counter jungle-ezik (Stun --> Piff Puff --> meghaltál). Mid Game-ben miútán megvan a 30 stack a jungle itemén és megvásárolta a Trinity Force-t hihetetlenül megnő a sebzése és onnantól már könnyedén tud snowballozni. A late game az ahol igazából azt csinálsz amit akarsz vagy részt veszel a teamfightokban vagy elmész valamelyik side lane-re splitpusholni ezzel is segitve a csapatodnak mivel biztos vagyok benne ,hogy az ellenséges csapatból 1-2 ember fogócskázni fog veled de ezzel csak idejüket pazarolják mert szinte lehetetlen lesz elkapni.

Udyr képességei:

Passziv: Röviden annyi ,hogy Udyr mikor aktivál egy képességet támadási és mozgási sebességre tesz szert (10% támadási és 5 mozgási sebességet, ez 3szor stackelhető).

Tiger Stance (Q): Ennek a képességnek ehez a buildhez nincs sok köze de a lényege annyi ,hogy mikor Udyr aktiválja 5 másodpercere bónusz attackspeedet nyer + sebzést.

Turtle Stance (W): Ezt a képességet mikor aktiválja egy shieldet fog kapni és életlopást.
Ahogy szintenként tesszük a pontokat a W-re igy kapjuk az erősitéseket:
1 pont: shield: 60, életlopás: 10%
2 pont: shield: 100, életlopás: 12%
3 pont: shield: 140, életlopás: 14%
4 pont: shield: 180, életlopás: 16%
5 pont: shield: 220, életlops: 18% (+ezekhez hozzáadodik Udyr Varázserő mértékének 50%-a)

Bear Stance (E): Mikor használja bónusz mozgási sebességet nyer és az első megcélzott ellenfelet (vagy miniont,szörnyet) megstunolja.
Ahogy szintenként tesszük a pontokat az E-re mozgási sebesség bónuszt kapunk:
1 pont: +15% ms 2 másodpercre
2 pont: +20% ms 2.25 másodpercre
3 pont: +25% ms 2.50 másodpercre
4 pont: +30% ms 2.75 másodpercre
5 pont: +35% ms 3 másodpercre

Phoenix Stance (R): Aktiválásakor Udyr tűzhullámokat lő ki 5 másodpercen keresztül + minden harmadik alaptámadása bónusz varázs sebzést fog okozni.
Ahogy szintenként tesszük a pontokat az R-re igy kapjuk az erősitéseket:
1 pont: varázs sebzés tűzhullámonként: 15, teljes varázs sebzés: 75, 3.ütésenkénti varázssebzés:40
2 pont: varázs sebzés tűzhullámonként: 25, teljes varázs sebzés: 125, 3.ütésenkénti varázssebzés:80
3 pont: varázs sebzés tűzhullámonként: 35, teljes varázs sebzés: 175, 3.ütésenkénti varázssebzés:120
4 pont: varázs sebzés tűzhullámonként: 45, teljes varázs sebzés: 225, 3.ütésenkénti varázssebzés:160
5 pont: varázs sebzés tűzhullámonként: 55(+25% varázserő ősszes szinten), teljes varázs sebzés: 275(+125% varázserő ősszes szinten), 3.ütésenkénti varázssebzés:200(+45% varázserő ősszes szinten)

Nagyából ennyi lenne köszönöm ,hogy megnézted a buildemet remélem tetszett. :D

Belépés