VarusVarus Build Guide: 7.3 Halálosság Varus build(csak)

100%
Készítette Chairman, Frissítve: 2017-02-17

Varázslatok

Tárgyak

Kezdésnek ezt ajánlom
Esetleg romlás italára lehet cserélni vagy persze doran pengéjére.Azért a legjobb szerintem mert pl youmuu kezdésbe megy bele egyből.
Mid/early
Youmuu-t kiszedni amint tudod,DE amikor először mész haza eléggé szükséges lenne a könnycsepp megvétele mert Varus csak lassan tudja felstackelni.Cipőt meg a harci pörölyt lassan buildelgeted ezeket a cuccokat úgy próbáld 17-18. percre összeszedni de jobb ha hamarabb.
3-4-5. cucc
3. itemnél döntened kell mire van nagyobb szükséged: a gyógyulásra és a 10% csökkentett töltési időre vagy a könnycsepped már feltöltődött és megéri kiszedni a Muramanát.Szerintem az esetek 90%-van az előbbi éri meg.4.-nek választhatód azt amit nem vettél meg az előbb vagy az ék kardja nevű fasza kis tárgyat.(ami sajnos nincs fent eme oldalon....)Ez ad halálosságot,varázsellenállást,sebzést meg egy pajzsot ha aktív ami levéd egy skillt amivel eltalálnak.Ha még mindig nem töltődött fel a könnycsepped akkor főleg ajánlom.
Utoljára
Mivel ez egy halálosság build(ami ugye páncéltörés csak máshogy mondjuk ;) )én a kettő közül ajánlom,hogy válassz utoljára mindkettőnek megvan a saját előnye.
Esetleg csere
Ezeken kívül(egy páncéltörés,halálosság buildbe!)nem nagyon lehetséges más csere.
Eleven szablya utoljára szintén egy kifejezetten jó item ha meggyűlik a bajod az ellenfél ccivel
Esszenciamartalóc is jó lehet akár a manamún helyére viszont ezt kifejezetten nem ajánlom mert ez nem egy crit build azaz nem fog visszatölteni manát túl gyakran...
Malmortius pl. éj kardja vagy inkább utolsó item cseréje lehet ha az ellenfél magei túl nagy problémát okoznak esetleg.

Képességek

[Q] Átütő nyílvessző

[W] Mételyező tegez

[E] Nyílzápor

[R] A romlás lánca
Q max az a legfontosabb képességed ezután W majd E

Leírás

Nos emberek komoly leírást nem szeretnék csapatni ide,nem is annyira értek a karakterhez csupán be szerettem volna tölteni az űrt itt az oldalon Varus buildek tekintetében.Játszani nem foglak tudni megtanítani vele titeket nagyon valószínűleg.Viszont ez a build igen jónak ígérkezik és bár előreláthatólag a következő patchben nerfelik(7.4) utána sincs ez a dolog elveszve nagyon remélem!
Örülök ha segíthettem!
Belépés