Vel'KozVel'Koz Build Guide: Lézerező szemgolyó

84%
Készítette NPC Yemi, Frissítve: 2014-11-09

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés1
Egy alap kezdés általában farmoló felállás ellen. Például Karthus ellen ajánlom.
A meccs vége felé a trinketet le lehet cserélni pirosra és kékre is. Egy jól időzített kék trinket használat és egy meglepi ulti nagyon hasznos lehet.
Kezdés2
Olyan hősök ellen ajánlom, akiknél kell a sok sustain. Például Lux az az ellenfél, aki ellen hasznos kezdés.
Lux nagyon idegesítő tud lenni az E képessége+egy autoattack használatával. Szegény papír szemgolyónk ha vissza szeretné adni a kapott sebzést Luxnak még pajzsa is van. :(
Első hazamenetel
Ezek a tárgyak közül érdemes kiválasztani az első hazamenetel után legalább az egyiket. Értelemszerűen a Seeker's Armguard AD hősök ellen, a Chalice AP-k ellen hasznos. A Katalizátort akkor ajánlom, ha szeretsz egy kicsit tankos mágust építeni. Ez játékstílusfüggő, de Velkoz hatalmas alapsebzése miatt nyugodtan lehet biztonságosan is játszani. A Haunting Guise szintén kicsit tankossá tesz a játék elején és elég sebzést is ad farmoláshoz, öléshez.
Támadó
Ezekből a tárgyakból érdemes összeállítani a támadó szettet. Vel'koz-nak a Liandry az egyik legjobb item, mivel a Q és az ulti is lassít, ezért kétszer annyit sebez. A passzív mellé még egy DoT jól jön.
A Morello a sok CD reduc miatt hasznos, minél több ulti, annál jobb.
Védekező
Az Athene kifejezetten AP hősök ellen ajánlott, és akkor ha folyamatosan szereted nyomni a skilleket. Vel'koz közepesen manaigényes hős, de nem árt neki.
A Zhonya Zed, Talon és egyéb AD assassinok ellen ajánlott, mert ha jól időzíted az egész combojukat le lehet vele védeni.

Képességek

[Q] Plazmahasadás

[W] Ürességszakadék

[E] Tektonikus árok

[R] Életporlasztó sugár
Az elsőként maxolni kívánt spell lehet a Q is. Ez is játékstílus függő. Ha az ellenfél rossz lasthitelő, mint Swain 6-os szint alatt, akkor a W-t érdemes tolni és gyorsan bepusholni a tornya alá. Ha a Q-t maxolod sokkal akkor tapasztaltabbnak kell lenned, mert ahhoz hogy gyakran találj el valakit nagy gyakorlat kell.

Leírás

A summoner spelleknél lehet még Exhaust, és Barrier. Az Exhaust közelharci hősök ellen ajánlott, mint Talon és Zed. A Heal és Barrier választása szituáció és játékstílusfüggő. Jelen állás szerint a Heal jobb választás szerintem.
Belépés