ViVi Build Guide: Solo Carry Vi build / Diamond /

70%
Készítette Luki, Frissítve: 2015-07-23

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
WoW, micsoda meglepetés
Jungle item
Az AD kék jungel itemet ajánlom. Nekem ez vállt be a legjobban. Próbáld meg lenn tartani azt az 1 db Vison wardodat mindig. Cipőben a magic resisteset ajánlom hogy a sok szar CC minél előbb lejöjjön rólad. 10. perc fele már válthatsz piros trinketre.
Jungel item után
Mivel ahogy látható a build nevén, ez solo carry vi build, szóval nem meglepő hogy most egy Trinity force következik. Ha jungelezek akkor manapság csak Vi-t pickelek. Jelenleg 12 win 5 lose.
Először a Phaget majd a zielt vedd meg belőle, ha folyton úgy backelsz hogy nincs meg az elegendő lové a drága Trinityre.
Hát igen :D itt már REKT
Mivel Vi W képessége eléggé szopatós tud lenni, és a botrk eleve nagyon jó item így hát a kettőnek egyszerűen találkozni kell. Ezek után már lehet egy kicsit tankositani, de az garantált hogy ezzel a buildel a jó istent is letudod 1v1-zni. Persze ha az a GOD nem 20/0 :D
Full build 1
Garantálom ha ügyesen játszol és követed a buildelést, akkor számodra Diamondig megnyílnak a kapuk.
Full build 2
Garantálom ha ügyesen játszol és követed a buildelést, akkor számodra Diamondig megnyílnak a kapuk.

Képességek

[Q] Ugrózúzó

[W] Horpasztó ütések

[E] Határtalan erő

[R] Lerohanásos támadás
LvL8-n azért rakok még1-t ez E-re mert addigra az attackspeedes része még nincs kész, itt gondolok a trinity-re és a botrk-re.

Leírás

Vi számára a problémák csak egy újabb falat jelentenek, amit átüthet hatalmas hextech kesztyűjével. Bár az illegalitás világában nőtt fel, Vi most arra használja alvilági tudását, hogy Piltover rendőrségét szolgálja. Vi rámenős hozzáállása, nyers humora és a parancsoknak való nyílt ellenszegülése gyakran felbosszantja törvénytisztelő társát, Caitlynt. Ettől függetlenül még Piltover seriffjének is el kell ismernie, hogy Vi felbecsülhetetlen eszköz a bűnözés elleni küzdelemben.

Vi Piltover törvénytelen külvárosaiban nőtt fel, ahol megtanult rabolni és csalni a megélhetésért. A számtalan hextech eszköz ellopása és szétszerelése révén műszerészi képességeket szerzett, az utcai élet pedig megtanította arra, hogy csak magára számíthat. Hatéves korában bűnözők egy szedett-vedett csoportja kinézte magának az ifjú rendbontót, és befogadta őt. Tizenegy éves korára Vi már tapasztalt tettestárs volt, és kiélvezte minden egyes lopás izgalmát.

Vi hozzáállása azonban megváltozott, amikor egy bányászati létesítmény lerohanása balul sült el. Választania kellett, hogy elmenekül a társaival, vagy megpróbálja megmenteni az összeomlott járatba szorult, ártatlan bányászokat. Vi úgy döntött, eljátssza a hős szerepét. Miközben kereste a megoldást, hogyan szabadíthatná ki a bányászokat a törmelék alól, felfedezett egy sérült, robotikus bányászöltözetet. Hirtelen ötlettől vezérelve lecsavarozta az öltözet hatalmas ökleit, és hevenyészett hextech kesztyűkké alakította őket. A hatalmas fegyvereket apró kezére húzva a lány megfeszítette a karját, és erőteljes csapást mért a törmelékre. Ütésének ereje szétrobbantotta a sziklákat. Mikor látta, hogy a munkások megmenekültek, Vi kereket oldott.

A balul sikerült akció után Vi megszakította a kapcsolatot a bandával. Újra a magányos bűnöző szerepét öltötte magára, ám ezután kizárólag más bűnözőktől lopott. Ahogy teltek az évek, Vi módosította és továbbfejlesztette hextech ökleit, így könnyedén meghiúsította a lopásokat, és elragadta a szajrét is. Vi híre végül eljutott Piltover híres seriffje, Caitlyn fülébe is. Caitlyn ahelyett, hogy letartóztatta volna Vi-t, felajánlotta a bűnözőnek, hogy más módon fizesse vissza tartozását a társadalomnak: álljon át a törvény oldalára Piltoverben. Vi nevetve fogadta az ötletet. Megtalálta a tökéletes állást: szétverhette a csalókat anélkül, hogy el kellett volna futnia a zsaruk elől. Azonnal kötélnek állt. Caitlyn most azért küzd, hogy a törvényes keretek közt tartsa Vi cselekedeteit, Vi pedig egyszerű javaslatként kezeli Caitlyn parancsait. Ám ha együttműködnek, a piltoveri törvényszegők reszkethetnek.

„Kár, hogy két öklöm van, neked viszont csak egy arcod.”
– ViElőnyök

- Tankos is tud lenni de még dmg-e is marad.
- Q és az R miatt könnyű gankelni
- Eléggé gyorsan letudja szedni a jungle szörnyeket
- R miatt az egyik legjobb carry kiszedő

Hátrányok:

- Skillshot, szinte az egész gank azon múlik hogy a Q-d betalál-e.
- Ha 1x megnyomod az R-t akkor azt már nem tudod megállítani, és elég sokszor kerülsz túl mélyre 1 flash miatt.
- Earlybe egy jó jungler megtudja szivatni, mert akkor még nincs annyira sebzése.

Egyik kedvenc hősöm,és rá a kedvenc skinem:

Belépés