ViVi Build Guide: Titanium Vi Guide @ Platinum II

100%
Készítette Titanium95, Frissítve: 2013-12-28

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Első kezdés szokásos Macséta, + 5 hp poti.
Első hazatérés
A legfontosabb a Lizard rush a gyors takarításhoz, ha marad pénzed akkor cipő + poti
Mid Game
Ezután Játékfüggő, mivel javarészt szeretem carryzni a játékot jungleből így AD-t szoktam rakni, persze ha nem túl domináns a játékunk akkor muszáj tankosabbra építenünk, de ha minden rendben megy akkor nyugodtan mehet a BotrK, Trinity.
Late Game
Itt a végleges build, Trinity + BotrK után egy MoM-ot szoktam rakni általában hogy ki dasheljem az AP-k burstjét, megint csak ismételni tudom magam, ha nem dominálunk akkor muszáj tankosabbra építenünk, szerezzünk be egy Spirit Visaget, Sunfiret. Utolsó itemként pedig megvehetjük a Guardiant, abszolút hasznos item. Ha már túl sok az incoming goldunk akkor lecserélhetjük a cipőt egy Wit's endre, esetleg last whisperre, illetve a Lizard helyett is mehet egy Sunfure.

Képességek

[Q] Ugrózúzó

[W] Horpasztó ütések

[E] Határtalan erő

[R] Lerohanásos támadás
A legutóbbi patch óta már leginkább W-t éri meg maxolni, ezután dönthetünk hogy E vagy Q következzen, én a gankeket jobban preferálom szóval Q-t szoktam utána húzni, ha valaki inkább az "AFK Jungle" megoldást választja akkor értelemszerűen E.

Leírás

VItanium

Így belegondolva 3 év után ez lesz az első publikációm.
Nem tudom hogy miért Vi-t választottam, nem tartozik a TOP5 karakterem közé, illetve nem is az én lanemen szereplő karakterek egyike. Viszont ha jungleről van szó nem kérdés hogy én kit pickelek, azt hiszem ő az a karakter akit ha tankosra építesz akkor is hihetetlen fordulatokra képes, AD builddal pedig egyenesen gyötrő érzés tud lenni ha ellened játszik.

Ranged karakterek ellen nem túl effektív, illetve a full tank karakterek is kényes téma a részéről, viszont a legtöbb papír karaktert egy R>Q>E rotálásból képes a temetőbe küldeni.
Belépés