ViktorViktor Build Guide: Viktor a freelo champ /Plat Build/

75%
Készítette Cosmoscake, Frissítve: 2015-07-21

Varázslatok

Tárgyak

A Hex-Core./huheua - szóvicc/
Viktor passzívjának köszönhetően kapod ezeket a hátvakarókat!A Viktor rework előtt eladtam volna őket a retkes égbe,de szerencsére Rito'Bá megjavította őket,így most ők lesznek a legjobb cimboráid Viktoron!

A Hex agy mk-1: E fejlesztése.Bónusz sebzés+waveclear.

A Hex agy mk-2:Q fejlesztése.Bónusz sebzés+move speed bonus.

A Hex agy mk-3:W fejlesztése.Az ég világon semmi értelme.

/Na jó kapsz egy ingyen Orianna efectet no dmg-el,meg az ultid csigából teknős lesz/


Ingathatatlan ingóságok.
A Viktor build az a része,ahol semmi sem változik.

A tökéletes Hex agy: Kimaxolva kb annyit ér mint egy Boostolt sheen,effect nélkül.

[Mivel nem sok gold különbség van a 5.13 - mas frissítés utáni feleslegesen nagy pálca és a Hex fejlesztések között eldöntheted melyikre költöd a szerzett pénzed.Maradsz e lanen ha nincs elég pénzed /Zsidó intensifies/ vagy megveszed a fejlesztést?Tőled függ.Ja meg az ellened lanelő játékoson,de sztem nem sok vizet fog zavarni 1-2 pörkölő sugár után.]

Rabadon halálsüvege:Alap item.Minden valamire való midlaner legtöbbet használt iteme:+ sebzés és heueheuhe 35% Varázserő növelés!Jó kis süveg.

Zhonya homokórája:Alap item.+ armor/varássebzés.Zedokido ellen tökélletes,valamint megvéd mindentől 2.5 másodpercig.Valamivel rosszabb mint egy Apache helikopter,de na....

Az üresség botja:Alap item.(Megint).A mágusok "Utolsó lehelete".+ 35% varázstörés- /Igen így van nem vagy még így is broken a buildeddel/- valamint + varázssebzés.

Varázslók cipője. . . . a varázslók cipője.


..ja meg + 15 varázstörés....meg movement speed...

Szíved szerinti last itemek
Mivel az alapot az előző itemek megadták,itt van pár ajánlás,én mit szoktam utoljára venni:

Félholt csapás:Mivel a következő basic attackod egy képesség használata után a varázserőd 75%-át-/Ilyenkor kb:6-700 a varázserőd/-valamint a basic attackod 50%-át fogja sebezni,és mint tudjuk viktor Q-ja ugyan ezt csinálja-/Ingyen Félholt csapás wtf Rito'Bá?!?!?!/-az ellenfeledet félholtra csapja.

+varázs sebzés meg az iszonytatóan Op effect.

Luden visszhangja:A jó öreg D.F.G.-t pótló zöldfülű item.+ Varázssebzés,illetőleg az effekt nagyon szépen tudja sebezgélni a csíntalan lowhápés ellenfeleket,akik egy idő után meghaloszolnak.

Rylai kristálybotja:Ha te vagy a csapatod legsquishybb-tagja-/Papírkutya/- akkor ez jót fog tenni!+ hp/varázserő,remélhetőleg nem fognak 2 hitelni C: .

Őrangyal:Eddig még soha nem használtam.Hm.Lehet egyszer el kéne kezdeni....
KellékekJáték közben,és late gameben hasznos kis apróságok.

/A wardodat fejleszd,csak 250 gold,NE LÉGY ZSIDAJ,SEGÍTSD A SZUPPORTOT!/

Képességek

[Q] Erőelszívás

[W] Gravitációs mező

[E] Halálsugár

[R] Káoszvihar
Viktor Q és az E képességére támaszkodik,az én szememben az E ezerszer többet ér,de még az elején én is Q-t maxoltam,akkor is bevált,de no.E akkor is jobb C: .

Viktor a "rework" után olyan kittel rendlekezik,amely akármelyik midlaner álma,fejlesztett E egy egész minion wavet elsöpör?Fejlesztett Q bónusz movementspeed?W slow ÉS stun?Ulti instant burst és d.o.t.?Szóval igen,elég durva champ jó kezekben!Amit sok ember elfelejt,és amit NEm szabad,az az,hogy az ulti nemcsak burst és d.o.t. hanem időleges SILENCE és CHANNELES ABILITIK MEGSZAKÍTÓJA!Így van,megszakít Kata ultit,Nunu ultit Galio ultit,Vel'Koz ultit,bármely ultit amely a channelre támaszkodik,és ez tökéletes egy olyan helyzetben,ahol megkell szabadulni egy ánuszpörkölő Vel'Kozby ultitól,avagy Kata rostává szeretne lyukasztani.

Leírás

Üdv emberek!

Cosmoscake vagyok,midlane main,Viktor main,EUNE-n játszom /Idegszálaim nagyjából mind odaveszett/,Platinum vagyok jelenleg /Plaguetinum/,és ez a Viktor guide-tőlem.

Viktor szerintem a LoL jelenlegi legagyonbuffoltabb karaktere,minden képessége kész arra,hogy darabokra szedjen.Ez a build arra épül,hogy az ellenfeled megverd,1-2 hiteld az ellenslées ADC-t,és ,hogy minél több sebzést ki ossz.Sok midlaner függ a csapatától,Viktor pedig összesen annyitól függ,hogy megvered-e az ellenfeled miden,és ,hogy a KHM botlanedre tudjál gankelni,ha netán annyi IQ-val rendelkeznek,hogyha elvesztenének 2-t,akkor naponta kéne őket locsolni.Mivel Viktor nem függ a CC-től,sőt ő maga is tud kreálni,így elég mozgékony,plussz a Q-ja még mozgékonnyá teszi.Ügyelj arra,hogy a basic attackjaid is sokat sebeznek,last hutelj azzal,skillel csak akkor ha nagyon muszály,plusz ha ingyen tudsz harrasolni!Az E nagyon erőset sebez,ugyan úgy mint a Q-ja a basic attackoláskor,mikor töltve van.Az ultija varázslatos sebzést le tud osztani,ha egyedüli kill-célra,vagy teamfightba szeretnéd használni!

Imádom ezt a champet,a témáját,a szövegeit,ajánlom a Creator Viktor skin-t,az tényleg nagyon adja!/Nekem meg is van #richfag/.

Szójegyzék: KHM az a köhögés mikor valami káromkodást pótolsz.Rengeteg ebben az angol kifejezés,de ha nem tudsz angolul annyira,hogy megértsd,akkor nem ismerlek.Amúgy sem,de na...
Belépés