VolibearVolibear Build Guide: Volibear JungS5 / Plat build /

67%
Készítette Igszerv7, Frissítve: 2015-08-06

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Túl nagy meglepetés nincs, szokásos jungle kezdés.
Jungel item fejlesztése
A Piros: Parázsbehemótot használom nekem ez bevált.
Így kevesebb sebzést kap a megjelölt ellenféltől, és ez nagyon jól jön mivel Volibear tipikus kezdeményező hős.
Az 1 Észlelő őrszemet próbáljuk meg lenn tartani folyamatosan, ezzel a counter junglet és a gankek esélyét is tudjuk csökkenteni.
A Magic Resisteset cipőt ajánlom, hogy a CC hamarabb lejöjjenek.
Amint elkezdünk Láthatatlan őrszemeket vásárolni cseréljük le a trinketet Pásztázólencsére, első 10 perc után már ez lehetséges.
Jungle item után
A Warmog vértjét ajánlatos megvenni, növeli az életerő regenerációt továbbá a [W] Őrjöngés képességünk az életerőnk %-nak bizonyos mértékével további sebzést okoz. Volibear minél több az Életereje annál nagyobb is egyben a sebzése.
Nincs menekvés
A Warmog vértje után 2 irányba vezet az út.
1. Ha több az AD alapú ellenfelünk akkor a Randuin ómenjét vegyük meg előbb, ezzel is segítve, hogy minél tovább bent maradjunk a csatában. Továbbá csatában nehezebben menekül el az ellenfél a lassítása miatt.
2. A Szellemarc, ez fontos alap tárgy mindenféleképpen benne kell lennie a teljes buildben, mivel a tárgy passzívja erősíti Volibear passzívját. Ezután úgy néz ki, hogy neki a csatában felfelé fog menni az életereje nem pedig lefelé.
Már ilyen szinten a [W] Őrjöngés képessége bődületes sebzést fog kiosztani.
Teljes build 1.
Ha sok az AD alapú adjunk nekik utolsó tárgynak egy Tüskevértet hadd öljék meg saját magukat.
Teljes build 2.
Nincs menekvés build, ha még egy Igaz dicsőséggel erősítjük magunkat. A tárgy használatával és a [Q] Rohanó mennydörgés képességünk használatával az ellenfél bajban van aki kinéztünk, így nincs ki elfusson előled.

Képességek

[Q] Mennydörgő csapás

[W] Őrjöngő marcangolás

[E] Éghasadás

[R] Viharhozó

Leírás

Volibearel ajánlatos a Kék erősítés oldalán kezdeni, ennek oka az, hogy a képességeinek túl nagy a Töltési ideje az elején.
A jungel farmolásakor használjuk a E + W kombónkat. Az E képességünk a szörnyeket megfélemlíti ez idő alatt sem ütnek bennünket továbbá a W harapásával gyorsabban nagyobbat sebzünk. Ha a W szörnyekre használjuk a jungle-ben a töltési ideje 50% csökken tehát ne spóroljunk vele.

Volibear egy nagyon mobilis jungeles karakter 3. szinten amint minden képességünkön van egy pont kezdjünk el agresszívan gankel-ni vele. Még ha nem is sikerül a gyilkosság az idézői képességeket valószínűleg ki tudjuk húzni az ellenfelünkből.

Kezdeményezzük a harcokat vele agresszívan. Miért is? Úgyis bőven van életereje + tankos is, rontsunk rá az ellenfél carry-re, ha az ellenfél van olyan buta, hogy minket tesz fókuszba addig a csapatunk többi tagja remélhetőleg kiszedi őket.

Ha az Igaz Dicsőséget rakjuk ki akkor jelezzünk csapatunknak valamilyen formában és egységesen rontunk rá az ellenfélre.
Volibear-el könnyedén el lehet kapni az elkószálódó ellenfelet.

Ha kell egy beteg tank akinek sebzése is nagy akkor csak javasolni tudom.

Köszönöm, hogy elolvastad.
Ha kérdése vagy meglátásod van kérlek jelezd hozzászólásoddal.
Belépés