WukongWukong Build Guide: FREELO BUILD | RÉSZLETES | Patch 6.9

100%
Készítette Theredbullfull, Frissítve: 2016-05-14

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Igazából azért szoktam ezt venni neki mert lvl 2-n lefacelem akkor kell az a kis lifesteal, de level 2 előtt nem nagyon forceolok fightot, mert nemtudok annyira hp-t tölteni. Ha inkább deffensiven játszol akkor nyugodtan vehetsz Romlás italát is!
Offensive itemek
Igazából Wukongra nincsen olyan 100%-ig követhető build mint pl. az adc-kre, mert Wukong buildje nagyon enemy függő. Most csak belerakom a tárgyakat, írok hozzájuk leírást, de a fő buildet nektek kell összerakni.

Youmuu szellemkardja (Ajánlott): +20 páncéltörés ami nagyon jól jön olyan ellenségek ellen akik kicsit tankosak, és ennek a tárgynak a segítségével könnyedén összepüfölheted az ellenség lövészét is. Aktív képessége segíthet az elmenekülésben, harc kezdeményezéséhez pl: elnyomod a W-det, elhasználod az aktív képességét, és E-vel bemész 3 ember közé és elultizol, ezáltal a csapatod nagyobb eséllyel nyer teamfightot.

A fekete hasítóbárd (Ajánlott): Életerő és sebzés. Mivel az ultid segítségével könnyedén kibírod stackelni a passzívját sokkal erősebb leszel 1 teamfightban ultid után. Másik passzív a támadás utáni mozgási sebesség, ez is nagyon sokat segít az ultidon mert letudod követni az ellenséget még akkor is ha nagyon gyors (pl: Jhin).

Vérszomjas hidra (Opcionális): Nagyon jó wave-cleart nyújt számodra, rengeted sebzést.

Utolsó lehelet (Opcionális): A +30% páncéltörés segítségével brutális mennyiségű sebzést kibírsz osztani a megfelelő combóval, sőt még anélkül is.

Lord Dominik üdvözlete VAGY Halálos emlékeztető (Opcionális, az Utolsó lehetetre épülnek): Mivel az Utolsó leheletet fejleszteni kell, 2 választásod van, vagy Lord Dominik vagy Halálos emlékeztető. Halálos emlékeztetőt akkor érdemes megvenni ha az enemy teamnek olyan hőse van, aki rengeteg életerő visszatöltéssel rendelkezik (pl: Garen, Maokai, vagy ha az ellenségnek van 1 Sorakája, mivel az újított súlyos seb hatásnak hála nemtud annyit healelni a többi csapattársának)

DrakThar árnykardja (Opcionális): Ha már tényleg te osztod ki a legtöbb sebzést, bárkit megtudsz ölni, és az ellenfér nemtud veled mit kezdeni, akkor érdemes megvenni, mivel nagyon sok AD-t ad neked és a passzívja jól jön, ha netán az ellenfél el tudott menekülni, még mindig ott van az esély hogy megöld a passzívjával.

Eleven szablya (Opcionális): Szerintem ezt nem nagyon kell magyaráznom, leveszi rólad a CC-t (DE A ZED ULTIT NEM!)
Vegyes itemek
Haláltánc (Opcionális): Ha nem elég a lifesteal amit alap támadással tudsz kiosztani, akkor ezt a tárgyat érdemes megvenned, mivel az okozott fizikai sebzésből %-osan tölt vissza életerőt. Ha 5 ellenfelet tudsz folyamatosan sebezni az ultid segítségével, nagyon sok hp-t vissza tudsz így tölteni.

Malmortius bendője (Ajánlott): Sok varázssebzést okozó hős ellen KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT TÁRGY. Nagyon sok hasznos dologra lehet használni ezt a tárgyat. Kivédi a Garen ultit stb..

A háromság hatalma (Opcionális): Igazából ez egy érdekes tárgy, mivel a Q-dat felerősíti, az ultidat is. és hp-t is ad. Ha csak full tankot buildelsz, akkor érdemes megvenni.

Jégkalapács (Opcionális): Sok hp, kevés ad, erős passzív. Ez a tárgy valamelyik movement speedet biztosító tárgyal kombinálva nagy előnyre tehetsz szert.

Titánhidra (Opcionális): Igazából majdnem az, mint a Vérszomjas hidra, csak több hp és kevesebb ad. A passzív képességét érdemes Q-val elnyomni a nagyobb burstért.

Sterak kihívása (Opcionális): Teamfightban jól jöhet ha mindenki téged focusol. Sok hp, Base ad szerinti ad.
Deffensive itemek
Bansheek fátyla (Opcionális): Snowballer team ellen jól jöhet (pl: Ha engagelni akarnál és jön 1 Ahri charm téged szétkapnának, de a Banshe kivédi).

Holtak vértje (Ajánlott): Sok hp, armor, movement speed passzív, q burst.

Igaz dicsőség (Opcionális): Sok hp, mana, engage potenciál.

Naptűz köpeny (Opcionális): sok hp, armor, behindban jól használható passzív.

Randuin ómenje (Ajánlott): Sok hp, armor, slow aktív, -10% sebzés kritikus csapásból, ami kifejezetten jó crites adc-k ellen (pl: Jhin, Jinx)

Szellemarc (Opcionális): Ha az ellenség csak varázssebzést okozó hősökből áll, érdemes ezt is beszerezni.

Warmog vértje (Opcionális): Sok hp, sok életerő regen. 3000 hp fölött mégnagyobb regen

Az iron solarik megálja (Opcionális): Ismét ha az ellenség sok varázssebzést okozó hősből áll, és kéne a csapatodnak is 1 protect, jól jön az aoe mr és hp regen

Tüskevért (Opcionális): Ezt is meg lehet venni sok ad-s ellen.
TRINKET
LEVEL 9 UTÁN MINDIG FEJLESZT A TRINKETEDET
WARDOK
MINDIG VEGYÉL PINK WARDOKAT!!!!!
Boots
Mivel már nem lehet enchantolni a cipőket, nemkell azokkal is szarakodnunk.

A fürgeség cipője: slow ellen jól jön, nagy movement speed

Higanyléptek: nagy CC ellen jó

Tolvajsurranó: Sok ad-s ellen jó

Képességek

[Q] Fejbecsapás

[W] Harcos trükkmester

[E] Zivatar-ütés

[R] Ciklon

Leírás

Ha bármi elírást találtok, vagy kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel
Belépés