WukongWukong Build Guide: Wukong

25%
Készítette JohnB, Frissítve: 2015-10-09

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés!
Ha agresszívan akarsz kezdeni.
Kezdés 2!
Teljes tárgy készlet!
Én mindig vérszomjas hidrával kezdek aztán jön a fekete hasítóbárd aztán jöhet némi páncél vagy varászellenállás attól függ milyen az ellenfél.A cipő az meccs függő ha az ellenfélnél sok a lassítás,fagyasztás,kábítás és egyéb finomságok akkor higanylépteket szoktam venni de ha nincs rá szükség akkor loniai fénycipőt veszek.Az utolsó tárgy az lehet egy háromság hatalma vagy egy utolsó lehet.

Képességek

[Q] Fejbecsapás

[W] Harcos trükkmester

[E] Zivatar-ütés

[R] Ciklon
Én e-vel kezdeg midig és azt maxolom elsőnek,utána q.

Leírás

Wukong egy remek hős és fantasztikus a sebzése.A w képességének köszönhetően van menekülő képessége.Ha a e-vel kezdesz akkor ugyebár a képesség használata után megnövekszik a támadósebességed amivel már 1-es szinten remekül tudsz cserélni az ellenféllel,a q pedig csökkenti az ellenfél páncélját ha használod az ellenfélre,a w agy klónt hoz létre ami mozgásképtelen,de te addig láthatatlan leszel és eltudsz menekülni vagy éppen észrevétlenül támadni.
Én úgy vettem észre,vagy csak én vagyok béna hogy tankok ellen nem igazán jó választás pl:Malphite,Garen,Gnar,Maokai,Nautilius,stb..
Akik ellen jó:Ryze,Fizz,Irelia,Fiora,Darius,Jax,Riven,Yasuo,stb..
De persze nem azt mondom hogy nem lehet ellenük vinni a majomkirályt,ez attól függ hogy hogy játszól Wukongal és hogy játszik az ellenfél.
Belépés