Xin ZhaoXin Zhao Build Guide: in front of the captain

15%
Készítette miSpowa, Frissítve: 2015-02-03

Varázslatok

Tárgyak

start
Ne légy agresszív, ha nálad erősebb ellenséggel állsz szemben, inkább várd a dzsungeles akcióját. Doran pajzsal vagy pengével is lehet kezdeni.
Részlet építés
Az első vásárlás ösvényt győzhet. Itt első sorban vagy sebzést kell venni vagy erősen tank tárgyat, ami ellen nem tud mit tenni az ellenség. Xinre kezdeni szoktam egy "pokoli kódex" nevezetű tárgyal, ami megkönnyíti azt az esetet, ha erős az ellenség és toronyig tolja a minionjait.
Első sorban mindig legyen nálad az ösvényen zöld ward. Ha lanen(ösvényen) vagy akkor a healt potion se árt ha van nálad.
Tényleges építés
Ilyenkor már kiépítem az első fő itemet(tágyat). A "nashor foga" tárgyal nagyon meg lehet nehezíteni az ellenség dolgát.
Fókuszálj arra, hogy a te minionjaid őt öljék, de az övéi téged ne! Ez egy nagyon fontos dolog! Ha megvan a "nashor foga" főitem, akkor már megveheted a "tolvajsurranót vagy a higanylépteket".
Mindig a narancssárga kapitány vagy a zöld fürgeséget fejlesztem ki! Legalább egyszer tegyél le megfelelő helyre lila wardot, ami felfedi a körülötte levő láthatatlan elemeket.
hardcore tank
Mindig vegyél varázsellenállást, ha van, ha nincs ellenséged között mágus. Ha nincs akkor ne varázsellenállás legyen amit veszel, hanem valami ref dmg item, vagy dd.
Gyorsan buildelsz egy kis tankot és megveszed a "rubin látókövet" ezzel is segíted a csapatod! Ezzel együtt eladod a sima totemed és veszel látó lencsét!
Example Final Build
Ajánlom utolsó itemnek a warmogot, de a jégkalapács is elég ideális. Ezzel a buildel hatalmasat sebzel és nehezen ölnek meg! Próbáld védeni a papír társaidat és te ronts be elsőnek az ellenségeid közé! Fókuszáld mindig azt, aki ellen nincs elég védelmed. Ha példáúl nincs armorod, akkor az adc -t, ha nincs elég ellenállásod, akkor a mágust!

Képességek

[Q] Hármas támadás

[W] Szélroham és villámcsapás

[E] Vakmerő roham

[R] Félhold-pajzs
Q -val csak akkor érdemes foglalkozni, ha kijön a 3. csapás, mert akkor látszik meg igazán a sebézése.
W -t azért nem húzom elsőre vagy másodjára, mert teljesen fölösleges. Q -t azért is érdemes fullozni, mert nagyobb lesz az esélye 1v1 vagy 1v2 harcban, hogy kijön. Ez sikeres gankeknél nagyon jól jön! Az E képesség területre hat és jól jön a harcoknál, mikor beugrasz. Mivel 10 perc után, 10 -15 percnél kezdődnek a harcok, így elég jól jön, ha területre ható képességet fejlesztesz.

Leírás

Hello! Ha tetszik a build akkor +1 lájk!
Előnyei:
Hard sustain
Minden képessége sebez
Jó ha a dzsungler vagy mides baitel!
CD csökken autoattackal
Erősen tud segíteni a lanen egy gank erejével

Hátrányai:
Két képesség autoattackra épül
Elején picit gyengébb ezért jobb torony alatt farmolgatni

Jó játékot!
Belépés