YasuoYasuo Build Guide: Fear the Mid!

67%
Készítette Hawkins79, Frissítve: 2013-12-15

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő Itemek
Shield, ha ranged a mides, Blade pedig ha melee :)
Early Game
Statikk mondhatni core, így mindenképpen ajánlott earlybe beszerezni egyet :)
Mid Game
Infinity Edge akár lehet a következő választás, hiszen a Damage Output így drasztikusan növelhető, és mellesleg Yasuo passive-al elég jól szuperál :), ezzel a 3 itemmel már a 90%-os crit rate már elérhető :)
Late Game/Full Build
Optional 1
Teljesen szabadon dönthető, ki mit választ. Maw tökéletes választás lehet high burst apk ellen, egy kis dmg, vagy life steal feláldozva a Zephyrrel mégtöbb sebzésre tehetünk szert, a Warmog pedig ajánlott, ha masszív HP-ra vágyunk :D
GA pedig ajánlott, ha igencsak feedeltek vagyunk, és esetleges focusok elkerülése végett is, na meg persze nem utolsó defensive item:)

Képességek

[Q] Acélvihar

[W] Szélfal

[E] Kaszáló penge

[R] Utolsó lehelet
Ez megint opcionális, ha nagyobb védelemre vágyunk, nyugodtan fejleszthetjük a Wind Wall-t korábban, magasabb szintre.

Leírás

-Early: Mindene a poke, lvl 6 elérése után egy félhp-s midest elég könnyedén eltakarit, a W-vel pedig iszonyatos mennyiségű sebzést/skillt lehet ignorálni. Arról nem is beszélve, hogy számos cc, knock up-os junglerrel tökéletesen kombinálható az ultimate, egy újabb killt garantálva.

-Elég könnyedén lehet vele a carryket eltakarítani, de engage-re sem utolsó. Egy jól összehangolt engage fight, akár meccsdöntő is lehet, hiszen ki nem látna szívesen, egy szépen összehangolt Malphite, Yasuo, és pl: egy Aatrox Wombo Combo-t :)

-Viszont ne felejtsük el, hogy a Wind Wall nem csak saját életünket mentheti meg, s a Sweeping Blade-el tökéletes jukeokat alkothatunk :D

-Az Atk-és Move Speedes itemeket véletlenül se felejtsük ki, hiszen Yasuonak a crit, move speed, és az atk.speed a mindene.(Minél nagyobb a Movement Speedünk, a passive annál gyorsabban tölt, ergó többször lesz shieldünk) :)

Hawkins voltam, remélem ér valamit, és segít is a buildem. Mellesleg első próbálkozás, építő kritikát szívesen fogadok :) Sziasztok.
Belépés