YasuoYasuo Build Guide: Yasuo - Tankos és mégis fáj

75%
Készítette DracoAttila, Frissítve: 2015-01-21

Varázslatok

Tárgyak

Nyitás
Ez egy egyértelmű kezdés, nem kell semmit se taglalni.
Vásároltam....
Az első hazamenetel akkor legyen, ha van nagyjából 950 Gold a tarsolyunkban. De elsősorban próbáljunk minél tovább lanen maradni.
Ilyenkor vegyünk (Yasuonak érdemesebb az Avariance Bladet megvásárolni a nagyobb bevétel végett ).
A Vision Wardot 2 helyre rakhatjuk, vagy a river bushba, vagy ha a piros csapatban vagyunk, akkor a tri-bushba. Ezzel nagy látómezőt szerzünk és tudunk figyelni a gankekre.
Az alap rendszer
Statikk + Infinity core itemek.
Ez esetben 2 megoldás lehet , mégpedig :

#1 - Blade of the Ruined King, a Lifesteal és a HP alapú sebzés végett. Akkor vegyünk, ha az ellenfelünk a lanen nem igazán tankosít ellenünk vagy ha az ultink armor pen.-jét a legjobban ki tudjuk használni.

#2 - Youmuu's Ghostblade , ez esetben elesünk a Lifesteal adta kényelemtől, viszont 100%-os krit találati esélyt tudhatunk a magunkénak, nyerünk egy igen szép armor pen.-t, egy kis Cooldownt és egy jó aktívot a menekülésre és támadásra is.
Tanky???
Itt az MR cipőt a Tenacity végett mindig előnyben kell részesíteni, kivéve ha az enemy team nem rendelkezik semmi AP damage-el vagy sok ccvel.
Aztán egy Sunfire vagy Randuin, kinek melyik szimpatikus, általában a Randuin a jobb a végjáték fele, de ha nincs annyi Goldunk, vagy az ADC kivételével nincs AD sebzésük akkor lehet a Sunfire, de ez meccsfüggő.
Az utolsó item az csak az ellenfelen múlik, Guardian Angel, ha célkeresztben vagyunk , Banshee a sok cc vagy erős mage ellen (ha BoTKR van nálunk, ez esetben inkább Spirit Visage a Lifesteal és HP regen felerősítésére) .
Vagy ha még több armor kell, akkor a Sunfire és a Randuin tökéletesen el lesz az inventorynkban.

Képességek

[Q] Acélvihar

[W] Szélfal

[E] Kaszáló penge

[R] Utolsó lehelet
Ha range enemyvel van dolgunk, olykor hasznosabb a W kihúzása a második szinten.

Leírás

A Summoner Spell itt mindenki maga gondolja meg, mit szeret előnyben részesíteni. Optimális az Ignite + Flash, de ha jól ki tudjuk használni Yasuo dash-jeit, akkor az Ignite + Teleport lehet a nyerő kombináció.

Elnézést kérek utólag mert a Statikk Shivet nem tudtam a buildbe berakni, mert androidon írtam csináltam. Elnézést
Belépés