MorganaMorgana Build Guide: Morgana MID---> Free Elo :D

90%
Készítette Luki, Frissítve: 2015-07-02
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!

Hozzászólások (5)

Luki - 5 éve 5
Mivel az új patch elég hatalmas változásokat hozott Mágus téren, ezért 1-2 hét után megírom mi a véleményem, hogyan kéne majd újra épiteni a Morganat, de első ránézésre szerintem maradhat a build, max a rylai legyen 1 fix item, mert az a buff eléggé op, főleg egy morgana W mellett.

NPC Yemi - 5 éve 4
Alacsonyabb divíziókban tényleg jobb lehet az agresszív rúna, mert gyakrabban hibázik az ellenfél, így több killt lehet szerezni velük. Diamond felé már nem annyira gyakori, hogy sok killel jössz el a laneről, ezért jobb egy kis védelem. :D

Drognar - 5 éve 3
Figyelj , én Silverben vagyok , nem fogok egy Diás-t megcáfolni . Én csak logikusan gondolkoztam , hogy lehet úgy megérné , de mivel te magasabb divízióban vagy , ezért neked adok igazat :)

Luki - 5 éve 2
Szeva, hát nem tudom, az a kis magic resist nagyon sokat segit, főleg a mostani meta midesek ellen. Dia1-2 ig nekem ez bevállt. De lehet hogy a te runáid is bevállnak :D Köszi a zöldet :)

Drognar - 5 éve 1
Szia . Nos a Rúnákban a varázsellenállást én nem támogatom , inkább akkor szintenkénti CDR v AP , de Magic Resist végképp nem . A többi kifogástalan , ment a zöld . :)
Belépés