Október 2-a és 5-e között akciósak a következő hősök és hőskinézetek.
A tegnapi PBE frissítésben erősen kísérleti változtatásoknak tették ki Rivent. Természetesen egyéb apróbb finomítások is érkeztek!
Az új PBE ciklus kezdetével, ahogyan azt megszokhattuk, új kinézetek érkeztek! Véleményünk szerint, talán az eddigi legszebb kinézetek!
Szeptember 29-e és október 2-a között akciósak a következő hősök és hőskinézetek.
Kindred megkapta bejelentkező a bejelentkező képernyőjét! Amennyiben még nem láttad, nézd meg a saját készítésű magyar hangokat tartalmazó videónkat és az általános bemutatónkat az új hősről!
Szeptember 22-e és 25-e között akciósak a következő hősök és hőskinézetek.
Egy kisebb frissítés érkezett a PBE szerverre! Változtatások Kindred textúráin, mégtöbb "külföldi" szinkron Kindred-hez, és néhány módosítás Kindred és Nocturne képességeinek leírásában.
A PBE frissült! A mai frissítésben néhány változtatás történt a HUD-on(Flehasználói felület) mint például a csapatok kerete bal oldalon, próbaszerű változtatás Miss Fortune-nél, bekerültek más nyelven is Kidnred hangjai, nem csak angolul, és még sok minden!
Itt az októberi akciókban szereplő hősök és kinézetek listája. A korábbi gyakorlatnak megfelelően most sem tették közzé a pontos dátumokat. Tehát akinek ezekre a hősökre és kinézetekre fáj a foga, az tartsa nyitva a szemét októberben.
Szeptember 19-e és 21-e között akciósak a következő hősök és hőskinézetek.
Belépés