Pörögj a győzelemért
Garennel, Demacia Erejével a bemutató videóban.
Az aktuális Patchel (3.12) bekerült az újratervezett kinézettel rendelkező Garen. A videóban továbbá bemutatásra kerülnek a képességei, megtudhatjuk milyen játékstílust, hallhatjuk milyen típusú itemeket, rúnákat, mastery-t, és idéző Spelleket lehet érdemes használni Garennek.

Október 1 és 4 között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Tedd félre a gépfegyvered és használj helyette egy hatalmas rakétavetőt, ahogy Jinx, a közveszélyes is teszi. Jinx egy lövész, aki készen áll végezni ellenségeiddel, akiket elpusztítanál.

A képességek még tesztelés alatt vannak a PBE szerveren ezért változhatnak a live szerverekre való kikerülésükig.


Mint bizonyára észre vettétek az oldal folyamatos bővítés alatt van. Mi is gondoltunk rá, de a fórumon is kértétek valamilyen üzenetküldő rendszer bevezetését. Ez azért fontos, mert így könnyebben el tudjátok érni egymást, és ehhez nem kell feltétlenül felvenni INGAME a kapcsolatot. Hiszen ha mégsem olyan embert találtatok, akit szerettetek volna akkor csak gyűlnek az
„ismerősök” a játékban, de ez nem a facebook :).

Így tehát örömmel jelenthetem be, hogy a mai naptól bevezetésre került egy új funkció: az üzenetküldés.
Szeptember 27 és 30 között akciósak az alábbi hősök és skinek.

Plitover városán egy bűnözési hullám söpör végig, egy mániákus nevetésének dallamára. Ahogy a hatóságok megpróbálják megfékezni a káoszt, egy végrehajtó megesküdött, hogy véget vet a bulinak.
Szeptember 24 és 27 között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Érdekel a LoL? Vagy csak szereted az esportot? A 2013 LoL világbajnokság döntője minden idők legnézettebb esport esemény lesz a világon. Nézd a többi rajongóval együtt élőben a Lurdy Ház Mozijában szélesvásznon igazi mozis hangzással és eredeti LoL ajándékokkal amiket a jelenlévők közt sorsolnak ki. (Teemo sapkák, pólók és még sok más)

Kérünk titeket terjesszétek minden ismerősötök közt, hogy egy igazi maradandó Esport bulit tarthassunk itt Magyarországon
A RIOT az elmúlt évben, terv szerint csökkentette azon hősök árát, melyeket a többihez képest régen adtak ki. Továbbá minden harmadik kiadott hős után, további hősök árát csökkentették 4800 IP-re vagy alacsonyabb árkategóriájúra, ezek eggyel kisebb kategóriába fognak kerülni, a kiadás dátuma és a játszhatóságuk alapján.

Itt vannak a következő ütemezett árcsökkentések. Vásárláskor vegyétek figyelembe, hogy mivel az árcsökkenések kihirdetésre kerültek, nem garantálják a különbözet visszafizetését azoknak a játékosoknak akik, az árleszállítás előtt vették meg a hősöket.
Szeptember 20 és Szeptember 23 között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Belépés