Október 8 és 11 között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Az üzenetküldés funkció bevezetése után a csapattárskereső megreformálásán dolgoztunk, egy korábbi hírünkben már értesülhettetek róla, hogy bevezettünk egy játékosok értékelése mini funkciót.Örömmel nyugtáztuk, hogy nektek is tetszett egymás értékelésének lehetősége. Ez után mi is terveztük és ti is jeleztétek, hogy ne csupán egy szavazattal (ami pozitív vagy negatív) fejezzük ki, hogy egy játékos most jó vagy rossz.

Ezért elkészítettük mindenki számára a profil lapot ami a későbbiek folyamán még bővülni fog de most elsődlegesen azért került be, hogy a szavazás mellett tudjatok hagyni üzenetet a profil tulajának.
Amiben megoszthatod észrevételeid a hibáival kapcsolatban, adhatsz neki tanácsokat, vagy dicsérheted és ajánlod őt másoknak is vagy persze az ellenkezőjét.

Mi volt más ebben a hideg szombat hajnalban, mint a többiben? Minden.Legalábbis azoknak, akik tudják, mit jelent Magyarországon bármilyen e-sportért rajongani.Október 5-én végállomásához érkezett a League of Legends világbajnokság. És nem is akárhogyan.


forrás: Gamestar
Október 5.-én az Staples Centerben egy parádés mérkőzésen az SK Telecom T1 csapata szerezte meg az idézők kupáját. A győzelmük tiszteletére a RIOT készített egy 50% al olcsóbb csomagot, mely az új Világbajnokok által használt hősöket és egy bónusz skint tartalmaz. Ahogy az már megszokott a csomag ára rugalmas, vagyis csak azt számolja el költségként, ami még nincs meg a gyűjteményetekben. Ez a csomag elérhető lesz Október 5 és 12 között.
Október 4 és 7 között akciósak az alábbi hősök és skinek.
A világbajnokság döntőjének közeledtével, a RIOT rajzolt egy kis videót, melyben bemutatja az esports világának minden tájáról a legnagyobb hősöket, akik küzdelmeit a Season 3 alatt végigizgulhattuk. Sokan elbuktak már az epikus csatákban és most már csak 2 csapat maradt. De vajon ki fog nyerni?
A Riotnál tudják (de persze mi is tudjuk :D) mennyit ér egy jó könyv – Különösen akkor, ha az a könyv tele van erős misztikus rúnákkal.

Viktor a teremtő felhasználva sötét látomásait, néhány drámai fejlesztést hajtott végre önmagán...
Ha néhány új kinézetű ward után sóvárognál, akkor jó hírrel szolgálhatok. Megérkeztek az első állandó, nem szezonális wardok a League of legends boltjába.
Egy újabb „kis” aprósággal bővítettük az oldalt. Mostantól lehetőségetek van egymás értékelésére a játékokban nyújtott teljesítményének alapján. Az oldalra regisztráltak láthatják ugyan az értékeléseket, de véleményt nyilvánítani csak az tud, aki saját magát már regisztrálta a keresőbe...
Belépés