Beszámoló a 2015-ös Esport Festről

Írta NPC Yemi, Kategória: E-sport
2015-03-31 18:34

A szerkesztőség egy része ott volt az Esport Festen, ha szeretnéd megtudni, hogy jövőre érdemes-e elmenni, olvass tovább! Ti is ott voltatok?

A múlthét folyamán (03.28.) megrendezésre került az Esportfest. Sajnos csak délutánra sikerült odaérnünk, de így sem maradtunk le sok mindenről, mert a programok a tervezettnél két órával később kezdődtek. A CS: GO döntője meglehetősen hosszúra, azonban izgalmasra sikerült. A győztes csapat a vereség széléről tudott fordítani, és visszahozni a szinte lehetetlent. A Heartstone döntője BO5 helyett csak BO3 volt, mert már fogyott az idő. Szívesen néztük volna még őket, mert két magas színvonalon játszó játékos csatáját láthattuk.
A League of Legends döntőre már kevesebb csúszással került csak sor, így sikerült még időben lejátszani a meccseket a két döntős csapatnak: Pigeons of Doom és Boostroyal. Hosszas küzdelem után a PoD került ki győztesen az összecsapásból (2-0), így ők vihették haza a főnyereményt, ami a következő volt: kupa, érem, ajándéktárgyak, 9600 RP, valamint - nem utolsó sorban - 50.000 Forint ütötte a csapat markát. A vereségtől függetlenül a Boostroyal csapatának sem volt oka elkeseredni, hiszen óriási teljesítmény, hogy 83 csapatból az élmenyzőben végezhettek, nyereményeik pedig a következők voltak: érem, ajándéktárgyak, 7200 RP, vásárlási utalvány, 25.000 Forint.
Ezenfelül a szerencsésebb nézők sem távoztak üres kézzel (sajnos mi igen), mivel számos nyeremény került kiosztásra: pólók, gamer egér, "hasitasik", zászlók, stb. A még teljesebb hangulat érdekében lehetőség nyílt a legkülönbözőbb skálákon mozgó játékok kipróbálására is: Evolve, LittleBigPlanet 3, Bloodborne, Infamous: First Light, The Last of Us Remastered, The Order: 1886, Borderlands: The Handsome Collection, PES 2015. A bátrabbak versenyeken is megmérethették magukat: Mortal Kombat, Forza Horizon 2, FIFA 15.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés