Így másolja Sylas a speciális végső képességeket

Írta LoLNews, Kategória: Egyéb
2019-01-09 21:35

Sylas, a LoL legújabb hőse, képes ellopni ellenfelei végső képességét, így sajátjaként használhatja őket. Elég igazságtalan. A lázadás Sylas asztala, úgyhogy mindenképp ellopja azokat az ultikat. Még a legfurcsábbakat is, amik nem éppen tűnnek eltulajdoníthatónak, így Kalista és Udyr végső képességét is ide lehet sorolni. Az összes kétes lehetőséget kidolgozzuk, hogy amikor bekerül az új hős, anélkül tudjátok lopkodni az ultikat, hogy bármi meglepetés érjen titeket.

ygOeGoLl.png

Orianna:
Úgy tűnik, hogy a Sylas-féle Orianna ulti nem másolja le a gömböt, így Sylas körül aktiválódik, mintha éppen birtokolná a labdát.

Kalista:
A fekete lándzsa használata az egyik legnagyobb kihívás Sylas számára. Amikor Kalista a játékban van, Sylas is egy fekete lándzsával kezd, így neki is választania kell valakit, akit magához köt. Nincs rá mód, hogy kedve szerint válasszon szövetségest egy csapatharc közepén.

M6GrFxHl.png

Karma és Heimerdinger:
Végső képességeik ellopásakor bármelyik varázslatuk felerősített változatát lopja el. Ez röviden annyit tesz, hogy képes lesz Sylas lerakni egy óriási tornyot, valamint felerősített pajzsot biztosítani a csapatának, ami természetesen - Karmáéhoz hasonlóan - mozgási sebességet is biztosít.

Corki és Teemo:
Amikor Sylas ellopja végső képességüket, maximális töltöttséggel teszi azt.

Elise, Nidalee és Jayce:
Sylas az átváltozott formák teljes arzenálját magáénak tudhatja, így az összes Nidalee képességet megkapja cica formában, az összes Elise varázslatot a pók formából, valamint Jayce távolsági képességeit nyúlja le.

Udyr:
A főnix alak lesz a választás Sylas számára, ami stackelődik a passzív képességgel. A madár az ász.

ydcbroDl.png

LeBlanc:
Sylas a LeBlanc által legutoljára elsütött varázslat felerősített változatát kapja meg.

A továbbiakban folyamatos tesztekre kerül sor, úgyhogy kövessétek figyelemmel a posztokat, mert még több hasonló leírást hozunk nektek.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés