Hatásos módszer a rangsorolt meccsek sikerességéhez!

Írta s0ulswap, Kategória: Egyéb
2015-02-01 13:59

Nemrégiben egy barátom hívta fel a figyelmem egy, a Reddit League of Legends oldalán lévő bejegyzésre. A posztoló megosztja velünk gyakran használt módszerét amivel könnyedén feljutott Gyémánt ligába. A szezon elején járva, úgy gondolom hasznos lehet ez a kis tipp mindenki számára.


Elmondása szerint a dzsungeles szerepét válasszuk és keressük meg az ellenséges csapat játékosainak meccselőzményeiben, kinek van a legnagyobb veszteség sorozata. Dzsungelesként nem lesz nehéz célpontba venni ezt a gyenge láncszemet.
Folyamatos gankeléssel próbáljuk elérni, hogy felbosszantsuk és elveszítse a kontrollt játéka felett, így meggyengítve az ellenséges csapat egységét. Ha elértük célunkat az ellenség már csak 4-4.5 emberből áll és könnyebben követnek el hibákat, melyeket kihasználva könnyedén megnyerjük a meccset. Állítása szerint 90%-ban sikeres a módszere.
Kíváncsi vagyok ti milyen sikerrátával tudjátok ezt alkalmazni! A hozzászólásokban megoszthatjátok tapasztalataitokat.


Hozzászólások (8)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Equd - 10 éve 1
Nem rosz ötlet, kipróbálom

DAVEEEdot - 10 éve 2
És hol tudom megtalálni ezt az illetőt reddit-en?

balu8429 - 10 éve 3
Ebben úgyis jó voltam eddig is :D

NPC Yemi - 10 éve 4
nem redditen kell megtalálni, ott a cikket találta az illető, a http://www.lolskill.net-et ajánlom

BeeZoL - 10 éve 5
Nem is olyan rossz ötlet

Zsilt - 10 éve 6
Nemtom... elég görény módszer de kipróbálom!

s0ulswap - 10 éve 7
az biztos, hogy görény módszer, de szerelemben és rangsorolt meccsben mindent lehet. :D

Stark HUN - 10 éve 8
ezaz, hogy nem tiltott az ellenség legnagyobb lose streakével lévő játékosát focusolni, csak all chat-be írni hogy easy. :) Jó stratégia akár köcsögség akár nem, de ez csak azért 90%ban működik, mert diamondba akinek lose streakje van az nyilván nem diamond skilles, hanem vagy boostolták vagy vette az accot, míg más alacsonyabb divízióban lévő játékosok, nem feltétlenül fognak pusztán azért meccset veszíteni, mert van egy 4-5-ös lose streak és babysitteled.
Belépés