Rejtett buffok a 6.2-es frissítésben

Írta Alligatria, Kategória: Egyéb
2016-02-07 12:46

Sziasztok!
Alábbi videó fordításában a rejtett vagy indirekt buffokról lesz szó melyek fontos szerepet kaphatnak az új patch során.

Rálátás

Az első buff egy rugalmas, de nagyon sokak által alábecsült lehetőség. Ez az erősítés az olyan hősöknek kedvez akiknek nagy hatótávú képességei vannak, mint pl a Varus q, a Xerath és Jhin ulti stb. Miközben ezeket a képességeket elsütöd immár képes vagy a kék trinketet letenni ami elősegíti hogy könnyűszerrel eltaláld a háború ködében rejtőző, menekülni igyekvő ellenségeket. Viszont észben kell tartani, hogy mivel ez túlságosan effektív lesz a Xerath és Jhin végső képességekkel valószínűleg a közeljövőben át fog esni némi változtatáson.

Dzsungel

A következő csoport akik jobban tudnak teljesíteni az olyan erdőjárók akiknek sokkal nehezebb az első játékszakaszban a haladásuk. Mivel ebben a patchben Dr. Mundo, Kindred és Elise mind nerfelve lettek, és ők olyan hősök akikkel könnyedén lehetett bezsebelni néhány gyilkosságot a korai szakaszban. A nerfnek köszönhetően valószínűleg kevesebb játékos választja majd őket, ezzel esélyt adva a lassabb haladású junglereknek, hogy túléljék a 6. szintig.


Ösvények

A következő karaktercsoport akik egy indirekt buffot kaptak, azon hősök akik a masterykben nem a Villámfejedelem akaratát használják, mivel ezt szintén nerfelték a 6.2-es patch során, azoknak akik eddig nem ezt használták sokkal könnyebb dolguk lesz hiszen minden ezt használó hős kicsit gyengébb lesz.

Akik még jól jártak az új patchel azok a mágusok, akiknek a tárgyait a Morellonomikont és Athéné szentségtelen grálját nemcsak buffolták, de még olcsóbbá is tették őket. Régebben kevesebb volt rajtuk a töltési idő csökkentés, de a mostani változtatások következtében könnyen el lehet velük érni a 45%-os töltési idő csökkenést is ami sokkal könnyebbé teszi a mágusok számára hogy kihasználják képességeiket.



Azon topos karakterek is jól jártak akik igen mobilisak, rendelkeznek ellenállással és jó cserékkel tudnak az ösvényen maradni, mint pl. Irelai vagy Riven. Amiatt jártak jól, mert ebben a patchben óriási buffot kapott Nunu, és valószínűleg közkedvelt választás lesz amíg ilyen erős marad a lassítása, viszont ezek a hősök jól ellen tudnak állni neki. Remekül bírják majd az végső képessége melletti egyetlen sebző képességéből ömlő lassítás sebzés kombinációt - Riven még pajzzsal is rendelkezik. Hiába lesz Nununak a szurkálódós képessége, ezek a hősök remekül tudnak ellentámadást végrehajtani. Egyáltalán nem biztos hogy a Nunu top olyan elterjedt lesz, de jó észben tartani hogy mely hősökkel lehet majd megfogni az új patch során.

Cassiopeia


Az utolsó változtatás egyáltalán nem véletlen, egy célzott buff, viszont a videó készítője elmondja hogy bizony a bugfix részben találta meg a patch note-ban. A változás az hogy Cassipoeia E-jének, a Méregfog képességének használata során, nem vonja vissza az előzőleg lenyomott mozgási parancsot, hanem folytatja útját a megadott cél felé. Ezáltal nincs megszakítás a lekövetés – képesség használat- lekövetés között, és sokkal egyszerűbben lehet használni cassiopeiát, nem szükséges hozzá annyi koordinációs képesség, és ezáltal sokkal játszhatóvá tette ezt a karaktert.


A legnagyobb változások ebben a patchben:
A Cassipoeia és Nunu buff ugyanolyan jelentőségteljes, mint a Rengar nerf.
Mivel Graveshez nem nyúltak ő ugyanolyan hasznos marad, de fontos változás a junglerek életében a három legfontosabb champre érkezett nerf és evvel kicsit előtérbe helyezték a Lélekfaló fejlesztéssel rendelkező hősöket. Udyr, Shyvana, Master Yi, Aatrox eddig is erősek voltak, de így hogy a korai szakaszban kicsit nyugisabban farmolhatnak a Lélekfaló jóllakatásához, ezáltal jobb ellenfelei lehetnek az erősebb, korábban említett bár nerfelt junglereknek.
Változtattak a villanás és wardolás mechanikáján is a falon keresztül úgyhogy jó ha mindezeket észben tartjátok és gyakoroljátok mielőtt a rangsorolt játékokon bevetitek.


Hozzászólások (1)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
balu8429 - 8 éve 1
"Mivel Graveshez nem nyúltak"....könyörgöm,most jön a Graves nerf
Belépés